Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2012, 16:45   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Online Radyo - Sevdiğiniz FM

Site Adı: SEVDİĞİNİZ FM
Açılış Tarihi: 2012
Site Adresi: sevdiginizfm.com
İçerik: Radyo



SEVDİĞİNİZ FM

Radyo dinlemek yediden yetmişe her renkten her kesimden birçok insanın en büyük hobilerinden bir tanesi. Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile birlikte insanların tercihleri tabiî ki değişebiliyor. İnternet televizyon daha çok tercih ediliyor. Fakat bunları tercih edenler arasında öyle bir sadık kitle vardır ki onları ne televizyon nede başka iletişim araçları cezp edemez. Onlar radyonun sadık takipçileridir. Gülerken şen kahkahalarına radyodan bir tını eşlik eder. Yine ağlarken de bir türkü mutlaka eşlik eder kendilerine. Her anlarına şahit tuttukları bir sihirli kutudur radyo. Bu kadar çok tercih edilebilecek kanalın olduğu iletişim platformlarında radyo kanallarına da çok iş düşüyor. Başarılı olmak adından söz ettirebilmek için ciddi bir performans sergilemek gerekiyor. Gerek program akışı gerek program yapıcıları ve sunucuları tercih edilebilirliği artırıyor. Kanalın tanınmasını ve adından söz ettirmesini sağlıyor.

Alemin sevdiği FM de uzun zamandan beri seçkin sanal radyolar arasında adından söz ettirmeyi başarıyor.Gerek yayın akışı yayınladığı programları ile diğer radyoların arasında öne geçiyor.Kaliteli müzik programları ile herkesin beğenisini kazanıyor.Âlemin sevdiği radyo da herkesin sevdiği programlar mevcut.Her yaştan herkes dinleyebilir.Sevdiğiniz FM i dinlediğiniz zaman orada kendinizden birilerini bulacaksınız.Canlı yayına bağlanabilir istediğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.Âlemin sevdiği radyoda yayın akışıyla ilgili bilgileri sevdiginizfm.com dan dan alabilirsiniz.Radyomuzda hem arabesk hem fantezi hamda günümüzde çalmakta olan en popüler müzikleri bulabilirsiniz.Biz sizin içinizden bir sesiz.Amacımız radyomuzda kendinizi bulabilmenizdir.Sevdiğiniz radyo ailesiyle ilgili tüm görüş ve önerilerinizi sosyal medya adreslerimizden web sayfamızdan bizlere ulaştırabilirsiniz.Tüm önerileriniz dikkate alınacaktır.Unutmayın sizlerin görüş ve önerisi bizler için çok önemlidir.Önerilerinize göre yayın akışımız ve müzik yayınlarımız şekillenecektir.Sizlere bir telefon kadar uzağız.En yalnızım dediğiniz zamanlarda sevdiğiniz radyo yanı başınızda.Sizlerin uzağınızda değiliz.Sevdiğiniz FM sizin içinizden biri.Programlarımızda seviyeli yayın akışımızda sizler kendinizi bulacaksınız.Memnun kalmadığınız bir durumda tekrar bizlere ulaşabilirsiniz.Canlı yayınlarımıza katılarak kendinizi problemlerinizi veya anlatmak istediğiniz her şeyi bizimle paylaşabilirsiniz.Herkesin kendini ifade etme aracı farklıdır.Ressam resimleriyle yazar kitaplarıyla kendini ifade ede Bizim ise kendimizi anlatma ifade edebilme yollarımızdan yöntemlerimizden bir tanesi radyomuz.Sizde kendinizi anlatmak isterseniz her zaman bizlere ulaşabilirsiniz.Sosyal medyada da desteğinizi bekliyoruz.Âlemin sevdiği radyo ailesi olarak sizlerinde bize katılması bizleri onurlandıracaktır.

Sevdiğiniz FM diğer radyolardan ayıran en önemli unsur kaliteli yayın akışı ve herkese hitap edebilmesi. Biz çok renkliyiz. Arabesk yayın da bulabilirsiniz hiç hop ta pop ta. Herkes kendine bir yer bulabilsin istiyoruz. sevdiginizfm.com dan dan merak ettiğiniz duymak istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz.Sosyal medya üzerinden de bizlere ulaşabilirsiniz.Radyomuzun diğer takipçileri ile tanışabilir arkadaş olabilirsiniz.Birçok güzel dostluğa imza atılacağından eminiz.Radyomuz dinleyicilerini dikkate alan söylediklerini önemseyen bir radyodur.Sevdiğiniz radyo sizin radyonuzdur.Sevenlerimizden istediğimiz yeni dostlar kazandırmaları ve dostlarıyla bizleri tanıştırmalarıdır.Ailemiz kalabalıklaştıkça mutluluğumuz artacaktır.İstek şarkılarınızı öneri ve dileklerinizi şikâyetlerinizi sosyal medya üzerinden her zaman aktarabilirsiniz.Âlemin sevdiği radyoya her daim beklenmektesiniz.Unutmayın biz içinizden biriyiz.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla