Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2012, 04:24   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Makyajın 7 Hilesi

makyaj sırları - doğru makyaj - kusursuz makyaj nasıl yapılır - doğal makyaj - göz makyajı

MAKYAJIN 7 HİLESİ İLE KUSURSUZ GÜZELLİK

Etrafınızda bulunan bazı kadınlar vardır. Yüzleri lekesiz, bakımlı ve güzeldir. Adeta kusursuzmuş gibi görünürler. İmrenerek baktığınız o kadınlar da elbet birçok kusura sahiptir ancak bunları kapatmasını iyi becerirler. Tıpkı bir sihirbazın yaptığı illüzyon gibi gözlerinizden bu kusurları saklayarak muhteşem bir görünüm yakalarlar. Oysaki onların sihirbazlıkları yalnızca birkaç makyaj hilesinden ibaret. İşte o hileler:

Sadece 7 makyaj hilesiyle kusursuz bir yüze merhaba deyin.

Madde 1: Makyajda önemli bir ürün olan fondöteni iyi kullanın. Krem kıvamında ki fondötenden bir miktar alıp yüzünüze sürün ve parmak uçlarınızla yüzünüze iyice yedirin. Ve kesinlikle fondötenin üstüne pudra sürmeyi denemeyin.

Madde 2: ‘İnsanın güzel yeri yüzdür, yüzü güzel yapan gözdür. ’Yüzünüzün güzelliği gözlerinizle paraleldir. Göz makyajınıza önem verin. Ve güzel bir göz makyajıyla güzel bir yüz elde edin. Öncelikle göz makyajına başlamadan evvel göz kapağınızın etrafına yüzünüze uyguladığınız fondötenden bir ton açık bir fondöten sürün. Bu sayede gözleriniz daha belirgin görünecektir. Daha sonra da gözaltınıza hafifçe pudra sürün.

Madde 3: Allık sürmeyi ihmal etmeyin. Yalnızca elmacık kemiklerinize gül rengi tonlarında allık sürün. Allığınızın oldukça ince olmasına dikkat edin. Çok belirgin sürülmüş bir allık yüzünüzde abartı durabilir.

Madde 4: Farınızla hoş görünün. Far kullanırken dikkatli ve olun yüzünüzde sırıtmadan durmasına özen gösterin. Kaşınız altından başlayarak kirpiğinize kadar uzanan kemiğe, sıvı göz farınızı parmaklarınızla yayarak sürün. Göz kapaklarınıza ise genellikle bej tonlarında ki farları uygulayın.

Madde 5: Tüm dikkatleri kirpiklerinizle toplayın. Tıpkı bir perde gibi gözlerinizi çevreleyen kirpiklerin, bakışlara kattığı anlamı yadsımayın. Mutlaka kirpiklerinizi kıvırın ve sadece üst kirpiklerinize rimel sürün. Kirpikleri belirginleştirmek için ihtiyacınız olan tek şey ince fırçayla siyah göz farını, üst göz kapağınızın uç kısmına sürünmek.

Madde 6: Doğal görünümlü dudaklar elde etmek hiçte zor değil. Öncelikle yapmanız gereken dudaklarınızın etrafına doğal renkte bir dudak kalemi sürerek dudaklarınızı belirginleştirmek. Yalnız bu kalem dudaklarınızın renginden sadece bir ton koyu olmalı. Daha sonra dudak içinizi parlatıcı ya da açık renkte bir rujla boyayın. Bu sayede hoş dudaklara sahip olabilirsiniz.

Madde 7: Gözlerinizin hoş görünümü için kaşlarınıza da özen gösterin. Bu şekilde çok daha anlamlı gözlere sahip olabilirsiniz. Bir kaş kalemiyle hafifçe kaşlarınıza renk vermeniz kaş için gayet yeterli. Daha sonra da bir fırça yardımıyla kaşlarınızı tarayın. Ve kaşlarınız hazır durumda. sağlıksiznet alıntı

Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla