Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2012, 22:40   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Araba Oyunları


Araba oyunları içinde yer alan araba yarışı oyunları kategorisinde yer alan turbo yarışlarını ele alan bu oyunda yerinizde duramayacaksınız. Çocuklar hız sizi heyecanlandırıyor mu kesinlikle evet dediniz dolayısı ile gerçek yaşamda değil ama oyunlarda bu tutkunuzu heyecana dönüştürebilirsiniz. Haydi internet başına turbo spiriti oynamaya.
Araba Oyunları içinde çok sevilen ve beğenilen bu oyun birçok çocuk tarafından oynanmaktadır. Beğenilen oyunda hız tamamı ile var ve kesinlikle motoru düşürmemek gerekiyor. Hızlı turbo motorlarla birlikte oyuncusu siz olduğunuz bu oyunda çok keyifli dakikalar geçiriyor olacaksınız.Yarış oyunları içinde kaliteli sürümü olan bu oyun size farklı heyecanlar yaşatacaktır. Çocukların motora düşkünlüğü genellenebilir.
Bazı çocuklar severken bazıları sevmez. Ama çocuklar internet dünyasını araştırarak kendilerine en yatkın oyunları seçip eğlenirler. Sizde bu oyunlardan turbo Araba Oyununu oynamak isterseniz o halde oyunu oynayabilir eğlencenin doruk noktasına çıkabilirsiniz. Eğlence mi o halde sizde bu eğlencenin içindesiniz demektir. http://www.arabaoyunlari.net.tr/kate...-oyunlari.html
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla