Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2012, 23:46   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart görüntülü sohbet

Gün boyu internette takılıyorsun ancak hiçbir kazanç sağlayamıyor musun? İnternette harcadığın mesainin karşılığını alamadığını mı düşünüyorsun? Peki, sana küçük bir sır versek… Az bir sermaye ile açacağın görüntülü sohbet sitesi sana bu emeğin karşılığını misli ile verecektir desek?


Eloğlu kameralı sohbet sitelerinden para kazanırken sen neden durasın? “Nasıl açayım abi ben öyle siteyi Kod yazmayı bilmem sunucu (server) kullanmayı bilmem..” mi diyorsunuz? Sanırım Showencam ile henüz tanışmadınız… Hemen anlatalım:


Showencam size canlı sohbet scripti sunan %100 yerli bir girişimdir. Kodlar tamamen Türkçe olup ücretsiz güncelleme desteği verilmektedir. Ayrıca dilerseniz server hizmeti, kurulum, ayarların yapılması ve site yönetimi ile ilgili eğitim de yine Showencam ayrıcalığı ile sizlere verilmektedir. Bu script ile dilerseniz yetişkinlere yönelik bir görüntülü sohbet sitesi, dilerseniz blog tadında görüntülü site, dilerseniz eğitim içerikli bir site açabilirsiniz.


Kendinize ait bir görüntülü sohbet sitesi scripti için tek yapmanız gereken iletişime geçip programınızın sizin adınıza özel olarak lisanslanmasını beklemek, yaklaşık 10 dakika süren bu süreçten sonra scriptiniz teslim edilecektir. Programlama konusunda bilginiz yoksa üzülmeyin, bu hizmeti de alabiliyorsunuz ve kurulum, eğitim ve ayarlamalar dâhil hepsi sadece 10 saat (yarım gün bile değil) sürmekte!


İşte size internetten para kazanmanızı sağlayacak olan kapının anahtarı! Haydi durma demoyu incele! Farkı yaşa ve gör! Demo kullanımı ücretsizdir!


12 yıllık deneyimin ürünü olarak karşınıza çıkan bu script, piyasadaki muadillerine göre eklenti seçenekleri ve her an kendini güncelleyen yapısıyla farkına fark katıyor. Tüm bunların üzerine uygun fiyatı da ballı kaymak oluyor. Script markası Türk Patent Enstitüsü tarafından koruma altına alınmış olan bu ürünün satışında ve kullanımında herhangi bir yasal sorun bulunmamaktadır. Hemen kullanmaya başlayın.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla