Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2012, 23:38   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Çiftlik Oyunları

<img src="http://www.ciftlikoyunlari.com.tr/files/image/ciftlik-kurma-3.jpg" alt="Çiftlik Oyunları">
Çiftçinin jipi oyunu yine bir araba oyunu. Macera oyunları içinde çok güzel oyunlardan biri olan bu oyun sizinde çok hoşunuza gidebiliyor olucak. Çiftçinin jipi oyununda sizde çok eğleniceksiniz. Çiftçi kendi işlerini kolaylaştırabilmek adına kendine bir jeep almıştır ve bu jeep le işlerini gerçekleştirmek istemektedir.
<a href="http://www.ciftlikoyunlari.com.tr" title="Çiftlik Oyunları" target="_blank"><b>Çiftlik Oyunları</b></a> nda Dolayısı ile çiftçiye bu konuda yardımcı olabilirsiniz.sizde jeepi kullanın ve hangi yöne gideceğine karar verin. Sizde çiftçiyi yönlendirebilir ve oyunda heyecanlı ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Şimdi hiç vakit geçirmeden bu oyunu internetten ücretsiz indirin ve oyunu oynamaya başlayın .sizin en çok seviceğiniz oyunları bir araya getirebilmek için çok çaba sarfediyoruz ve dolayısı ile bu oyunlarıda sitemizde paytlaşarak sizlerin oynamasını bekliyoruz.
Haydi bakalım <a href="http://www.ciftlikoyunlari.com.tr" title="Çiftlik Oyunu" target="_blank"><b>Çiftlik Oyunu</b></a> zamanı geldi şimdi çiftçinin jipi oyununu arkadaşlarınızla birlikte de oynayabilirsiniz. Oyun sizin için vazgeçilmez bir durum olduğunun bizler farkındayız. Sizde bu oyunu oynayarak keyif dolu dakikalar geçirebiliyor olucaksınız. www.ciftlikoyunlari.com.tr
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla