Konu: Radyo dinle
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2012, 02:38   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Radyo dinle

Radyo hiç bu kadar etkileşimli olmamıştı! Eskiden radyoda sadece izleyici konumundaydık, artık devir internet devri ve yayına doğrudan ulaşabilme, isteklerimizi ulaştırabilme imkânımız var. Hepsi ve daha da fazlasını izmirFM ile yapabilmek mümkün. Üstelik hiçbir ek ücret ödemeksizin. Radyo dinle ve dinlerken eğlen!


İzmirFM.net’de neler mi yapabilirsiniz? Sevdiklerinize müzik armağan edebilmek için istek hattından istek şarkılar gönderebilirsiniz. İnternet üzerinden radyo dinleyebilir, Windows Media Player, Winamp veya Real Player’ı kullanabilirsiniz. Bunlar dışında müzik dünyası ile ilgili en güncel haberlere ulaşabilir, sevdiğin sanatçıların son çıkan albümlerini takip edebilirsin. Bu kadar mı? Hayır, sohbet odası sayesinde diğer izmirFM dinleyicileri ile tanışabilir, dostluklar kurabilirsin. Günlük Burç Yorumu bölümünden burcunu seçerek o günkü falına bakabilirsin. Bitmedi! Foto galeriden güzel fotoğrafları bilgisayarına indirebilir, masaüstü arka planı resmi yapabilirsin, yayın akışını takip ederek bu hafta hangi gün hangi saat hangi programın olduğunu görebilirsin. Burası senin radyon, burada müzik ve müziğe dair her şey var!


Görüş ve önerilerin için sitedeki iletişim formunu kullanabilirsin, en kısa sürede sana geri dönüş yapılacaktır.


Yapabileceklerin sadece bunlarla sınırlı değil. Burası senin radyon ve bu radyoda DJ olabilmek için tek yapman gereken sitedeki DJ başvurusu bölümüne girmek ve formu doldurmak. İstenilen bilgileri doldurup gönderdiğin anda arkadaşlarımız değerlendirecek ve sana geri dönüş yapacaklar.


İster sadece radyo dinle ister müzik isteği gönder! Durma, sen de bu aileye katıl! Radyo dinlemek hiç bu kadar zevkli olmamıştı, bu deneyimi mutlaka yaşa. Site içerisindeki anketlere katıl, TOP 10 listesi için sevdiğin sanatçılara oy ver, seni bekliyoruz! Hemen üye olarak bu dünyaya adımı atabilirsin. Ziyaretçi defterine duygu ve düşüncelerini yazarak milyonlarla paylaşabilirsin.


Kaliteli müzik için doğru adres İzmirFM.net
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla