Konu: abaküs
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2012, 02:35   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart abaküs

Herkesin korkulu rüyası matematik.. Hepimiz çocuklarımız için endişeliyiz, özellikle matematik konusunda çocuğumuz için ne yapmamız gerektiği konusunda emin olamıyor, özel derslerle çocuğumuzu bunaltıyor ama başka çıkış noktası da bulamıyoruz. Tüm bu sorunların üstesinden gelmek için abaküs eğitimi var artık. Yıllarca uygulanan yanlış tekniklerin aksine öğrenciye çok kısa zamanda çok basamaklı sayılar arasında 4 işlem yapabilme becerisiniz kazandırıyor ki bu bile şuan bir yetişkin olarak bizleri zorlayan bir işlem. Abaküs ile öğrenciler küçük yaştan itibaren matematiği bir oyun gibi görmeye başlıyor, işlemleri sıkıcı değil aksine bir eğlence olarak görüyor, çok rahatlıkla yapabildiği için başarının tadını alıyor ve “yapabildiğini” görüyor. Tüm bunlar ileriki yıllarında öğrencinin matematiğe daha sıcak bakmasını sağlayacak ve özel ders külfetinden sizi kurtaracak. Çocuğunuza yapabileceğiniz en iyi yatırım mental aritmetik ile aritmetik işlem becerisini geliştirmek olacak. Ne demiş büyüklerimiz: “Ağaç yaş iken eğilir”. Ne kadar da doğru bir söz!


Abaküs Master bu noktada sizlere yardımcı olmak için kuruldu. Hindistan’da yüzyıllardır uygulanan bu abaküs eğitimi artık Türkiye’de, abacusmaster farkı ile var. Türkiye’de ilk olarak mental aritmetik eğitimini animasyon destekli öğrenme nesneleriyle gerçekleştiriyor. 24 ay, 8 kur şeklinde düzenlenen bu eğitim, eğitim kitapları ve interaktif eğitim cd’leri ile destekleniyor.


Bunların yanı sıra eğitmen eğitimi ve abaküs bayilik de veriyor. Eğitmen olabilmek için alacağınız eğitim sonunda yapılacak olan yeterlilik sınavında %70 ve üzeri bir başarı gösterdiğiniz takdirde Eğitmen Sertifikası’nı almaya hak kazanıyorsunuz. Abaküs bayilik sistemi ile de kendi merkezinizi kurarak Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde bu eğitimden öğrencilerimizin faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Bayilik şartları ve yatırım maliyetleri için abacusmaster ile hemen iletişime geçebilirsiniz.


Durmayın! Geleceğinize yatırım yapmak için hemen şimdi abacusmaster sitesine uğrayın!
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla