Konu: Maurers
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2012, 14:59   #1
deneyimli1
Keyifli~Üye
 
deneyimli1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 06 Kasım 2012
Mesajlar: 27
deneyimli1 is on a distinguished road
Puanlar: 1.204, Seviye: 1
Puanlar: 1.204, Seviye: 1 Puanlar: 1.204, Seviye: 1 Puanlar: 1.204, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Maurers

Site Adı: Maurers termojenik yağ yakıcı

Site Url: http://www.maurers-orjinal.com/

Site Açılış Tarihi: 2011


Site Hakkında:

Maurers termojenik yağ yakıcı kapsüller, fazla kilolardan kurtulmayı ve forma girmeyi sağlamaktadır. Bitkisel içerikli ürün, ****bolizmanın hızlanmasına, vücutta bulunan yağların yakılmasına, iştahın kesilmesine, terleyerek kilo vermeye, göbek ve basen giderilmesine destek olmaktadır. Bölgesel ve genel zayıflamaya katkıda bulunan maurers kutusunda 36 kapsül bulunmaktadır. Günümüzde yan etkilerinin bulunmaması nedeni ile bitkisel kapsüllerle formda kalma tercih edilmektedir ve maurers kapsüllerde tamamen bitkiseldir.

Yan etkisi bulunmadığı uzmanlar tarafından da belirtilen maurers yağ yakıcı takviye kapsülü sabah kahvaltısından yarım saat önce günde bir kapsül alınmakta ve ılık su ile içilmektedir. Vücuttan toksitlerin atılmasını destekleyen bitkisel içerikli Maurers kapsülleri içerisinde iyot bulunmaktadır. Bu nedenle metebolizmayı hızlandıran diğer ürünler gibi kalp rahatsızlığı ve yüksek tansiyona sahip kişilerde kullanılmamalıdır. Kilo vermek için takviye ürünü olan maurers www.maurers-orjinal.com web sitesi üzerinden satışa sunulmaktadır. Termal kemer hediyeli maurers kapsülleri kredi kartı ile satın alınabilmekte ve kredi kartına

12 ay taksit yapılmaktadır.

Sağlığa zararlı olmayan maurers yağ yakıcı kapsüller 0212 269 99 44 numaralı destekhattından da satın alınabilmektedir. Kapıda ödeme yapma imkanı sunulmaktadır. Bir gıda takviyesi olan maurers siparişleri, paket içeriği görülmeyecek şekilde ambalaj yapılarak alıcı adresine kargo ile gönderilmektedir.
deneyimli1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla