Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2012, 23:55   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kameralı Chat Sitesi

Site Adı: Seslimoda kamerali chat Sitesi
Açılış Tarihi: 15.05.2008
Site Adresi: seslimoda.com
İçerik: Chat Sohbet Kamerali Arkadaşlık



chatrulet nedir ? Günümüzde Chat Roulette Sesli kameralı konuşma imkanı veren önemli bir site haline geldi chatroulette çoğumuz günlük boş vaktimizi değerlendirmek için kullanabiliriz.Can sıkıntısına birebir olan bu siteyi kullanmayı bilmeyen kullanıcılarımız olabilir.Yukarıdaki türkçe chat roulete bölümünde sesli ve kameralı sohbete başlayabilirsiniz peki chat rulet nedir chat rulette nasıl kullanılır bilmiyorsanız chat roulet nasıl kullanılır konulu videomuzu inceleyebilirsiniz.Chat rulet Türkiye sitemizde türkçe chat roulet keyfini doyasıya yaşayacaksınız.

Chat Roulette Nasıl Kullanılır?

Yukarıdaki Chat Roulette Türkçe Sohbet Chat Alanının Yüklenmesini Bekleyiniz Loading (Yükleme) Dolduktan sonra Türkçe Cet rulet bölümü aktif olacaktır.Çet rulet programı indir meden kullanabilirsiniz. çhet rulet programı yükle ndikten sonra chat rulet uygulaması aktif olacaktır.

Açılan chat roulette uygulamasında yukarıda bulunan play butonuna tıklanır.O zaman chat roulette programı sizi uyaracaktır kamera ve mikrofonunuza erişebilirmiyim diye soracaktır

chatroulette Türkiye kameralı sohbet kanalları olan ve chatroulette benzeri siteler gün gittikçe çoğalmaktadır. Arama sıralamalarında gözüme çarpan bir kelime oldu ve günde binlerce kullanıcının giriş yaptığı o kelime hakkında bilgiler vermek, bu günkü makalemizde ise chatruletto nedir ne işe yara onlara bir açıklık getirelim, Bundan bir kaç yıl öncesine kadar yazılı chat sitesi olarak bilinen text sohbet imkanı sunan bir siteydi, şimdi ise kendini geliştirerek çalışmalar sonucunda flash olarak yüklü olan ve kameralı görüntülü konuşma imkanı sağlamaktadı

chatraw Google?nin en sevdiği site ve Dünyanın en büyük kişisel bire bir sohbet edebileceğiniz sesli chat ve sohbet sitesidir. Sizlerde hemen sohbete giriş logosuna tıklayarak sohbete başlayabilir yeni kişiler ve tanıdığınız arkadaşlarınızı davet ederek güzel vakitler geçirebilirsiniz.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla