Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2012, 00:48   #1
5fffff
Keyifli~Üye
 
5fffff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 26
5fffff is on a distinguished road
Puanlar: 1.759, Seviye: 1
Puanlar: 1.759, Seviye: 1 Puanlar: 1.759, Seviye: 1 Puanlar: 1.759, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ponkas danışmanlık

E-Ticaret alanında faaliyet gösteren Ponkas, ithalat, ihracat ve danışmanlık firması olarak hizmetlerine yenisini eklemiştir. Genç, dinamik, eğitimli ve sertifikalı çalışanları ile profesyonel hizmet ve kalite anlayışını birleştirerek sektörde tüm yatırımcılara hizmet sunmaktadır.
Ülkemizin Dünya pazarında söz sahibi olabilecek kapasitede olması, ülkemizin ürün gamının çeşitliliği ve sektördeki eğitimli personel ihtiyacı şirketimizin kuruluşuna esas olmuştur.

Hizmetlerimiz:

İthalat & İhracat
Ponkas, dış pazarlara açılmak ve ürünlerinin yurt dışında pazarlanmasını isteyen firmalar için müşterinin bulunması, müşterinin referansları ve şirket profilinin araştırılması, ürün ve fiyat teklifleri için yazışmaların yürütülmesi ve ürünlerin yurt dışına ihraç edilmesine kadarki tüm süreçte firmalara rehberlik etmekte ve bu süreci yönetmektedir.
Danışmanlık
Dış ticaret yapmak isteyen kişi veya firmalar için pazar araştırmasından kurumsal kimlik çalışmasına kadar ithalat ve ihracat sürecinin tamamında danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Eğitim
Ponkas, bünyesinde barındırdığı uzman çalışanları sayesinde yurt içinde ve yurt dışında ki sektörel tüm gelişmeleri takip etmekte, bu gelişmeleri bilgi ve tecrübesiyle harmonize ederek firmalara, müşteriye ve bilgiye ulaşmak konusunda yol haritası çizmektedir.

www.ponkas.com
5fffff isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla