Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2012, 14:31   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart güvenilir avukat

Web Adresi: http://www.turkiyedenavukatariyorum.com/
Hosting Sağlayan Firma: Kendi Sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Özel
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Kendi Yazılımımız
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: Avukat

Bünyemizde branşlarında uzman her biri yılların tecrübesine sahip bir çok avukat çalışmakta olup sizlerden gelen talebe göre en iyi avukatımız görevlendirilmekte ve en kısa sürede sizinle bilgileri paylaşılmaktadır.

Avukatınıza 7/24 ulaşabilme garantisi tarafımızca sunulmaktadır. Türkiye den iyi bir avukat arayan şahıs veya firmaların kolaylıkla ulaşabilecekleri aynı zamanda internet üzerinden dosyalarını takip edebilecekleri tam anlamıyla profesyonel ve kurumsal bir hizmet veren danışmanlık firmamız Türkiye nin başkentinde yani Ankara da bulunmaktadır . Firmamızın İstanbul başta olmak üzere toplam 50 ye yakın Şehirde temsilcilikleri de bulunmaktadır.

Unutulmamalıdır ki, iyi veya kötü Avukat diye bir şey yoktur. Şüphesiz ki tüm Avukatlar iyi, tuttuğunu koparan avukatlardır. Ancak her avukatın bir uzmanlık dalı ve yılların vermiş olduğu tecrübesi vardır (örnek; Medeni hukuk, ceza hukuku, uluslararası hukuk, ticaret hukuku vs gibi) ve aradığınızda ulaşabildiğiniz uzmanlık konusunda sizi en iyi temsil eden avukat vazgeçilmez ve doğru olandır.

Gerek şirketlerin gerekse şahısların çalışmakta olduğu avukatlar genelde tavsiye üzerine bulunmuş avukatlardır. Şirketler bünyesinde çalıştırdıkları avukatlara maaş, sosyal güvence ve/veya dava başına prim vermektedirler. Şirketlere avukat maliyeti gün geçtikce artmakta olup mevcut avukatlarının tecrübeleri her dava kapsamında yeterli olamaya bilmektedir.

Kurumsal müşterilerimizin haklarını, branşlarında yılların tecrübesine sahip uzman avukatla takip etmekte olan firmamız aynı zamanda bu hizmetini size hizmet faturası olarak sunmaktadır. Bu faturalandırma kurumsal müşterilerimize hukuk için ayrı bir maliyet getirmediği gibi masraflarınızdan düşmek açısından şirketinize bir gelir sağlamaktadır.Maliyeti düşürülmüş ve hatta gelir sağlayan profesyonel bir hukuk hizmeti kurumsal müşterilerimizce oldukça fazla talep görmektedir.

Avukat arıyorum, iyi avukat arıyorum, güvenilir avukat bulamıyorum sorularının cevabı için bizleri ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla