Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Kasım 2012, 07:00   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Eğlenceli Futbol Oyunları

Site Adı: oyunazor
Açılış Tarihi: 2007
Site Adresi: oyunazor.com
İçerik: oyun

FUTBOL OYUNLARI



Günümüzde internet üzerinden hemen her türlü oyuna ulaşabilmek mümkündür. İster tek kişilik, ister arkadaşlarınızla ya da internet üzerinden bağlanan diğer kullanıcılara karşı oynayabileceğiniz bu oyunlar ile eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda hayatın sıkıcılığından da uzaklaşırsınız. Bu amaçla hazırlanan internet siteleri sizler için oldukça önemlidir ve sıkıldığınız anlarda ve boş vakitlerinizde tercih edebileceğiniz sitelerdir.

Oyunazor özellikle futbol severlere yönelik futbol oyunları ile son zamanlarında oldukça popüler oyun sitesi haline gelmiştir. İçeriğindeki birbirinden farklı ve güzel futbol oyunları ile futbola dair her türlü deneyimi kazanabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Özellikle birbirinden farklı türde futbol oyunları size futbola dair her türlü konuda tatmin edecektir. Bazen rakiplerinizde futbol maçı yaparken bazen de futbol dışında değişik mücadeleler etmeniz gerekir. Tüm bunları yaparken oldukça fazla heyecan ve zevk alacaksınız.

Oyunlar oldukça basit ve kolaydır. İnternet bağlantısı üzerinden kolaylıkla oynayabileceğiniz bu oyunlar için her hangi bir ücret ödemenize de gerek yoktur. Gerekli eklentilerinizin kurulu olması oyunu oynamanız için yeterlidir. Oyunlar klavye ve fare yardımı ile kolay bir şekilde oynanabilmektedir. Oyundaki amaç futboldaki gibi rakiplerinize üstünlük kurarak sahadan galip gelmektir. Bu sayede oyunda daha da ilerleyebilir, başarı dolu bir tarih yazabilirsiniz. Ayrıca kupalarda mücadele ederek tüm rakiplerinizi geride bırakarak tüm kupaları alabilirsiniz. Zevkli ve güzel oyunlar için futbol oyunları iyi bir seçim olacaktır.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla