Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Kasım 2012, 09:10   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Karaca Butik Bayan Giyim

Site Adı: Karaca Butik
Açılış Tarihi: 2012
Site Adresi: karacabutik.com
İçerik: Butik



KaracaButik.com kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda alışveriş sitesidir.

KaracaButik.com `da modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş kadınlar ve genç kızlar kendi giyim tarzlarına uygun yüzlerce seçenek bulabilirler. KaracaButik.com`dan ev içi ve ev dışı günlük giyim seçenekleri yanında abiye, gelinlik, mezuniyet kıyafeti seçeneklerini de online olarak satın alabilirsiniz.

Seçkin markalar yanında ünlü moda tasarımcılarının kıyafetlerini bu sitede bulabilirsiniz.

KaracaButik.com`da koleksiyonlar sezon boyunca satışta kalır. Uygun fiyata sahip olunabilecek bu ürünler KaracaButik.com sayesinde kullanıcılarının sadece bir tık uzağındadır. Türkiye`nin neresinde yaşıyor olursa olsun markaları ve mağazaları müşterilerinin ayağına götürür.

Şimdi alışverişte yeni bir dönem başlıyor.

MODERN ve MODASEVER TESETTÜRLÜLER İÇİN Türkiyede' ki tesettür giyim markalarının fiyatlarının el yaktığı düşünülecek olursa, uygun fiyata giyinebilmek dikkate alınması gereken bir durum. Açık bayanlara hitap eden ürünlerin satıldığı markalardan da tarzımıza uygun bir sürü alternatif kombin yapabiliriz. Biz muhafazakar giyinenler, illaki de şık olmak için üzerimizde düğün kıyafeti olması gerekmiyor. İşte size bu bu yaratıcı kombinler için ipuçlarını toparlıyoruz, demodeliği sevmiyor, trendleri takip ediyoruz...

Tesettür giyimde modern ve modayı takip eden, uygun fiyata marka giyinmeyi tercih eden şık muhafazakar kadınların trendleri takip edebileceği ve alışveriş yapabileceği karacabutik.com hazırladığı kombinlerle yeni sezon şal, eşarp, çanta, panço, bere, eldiven, ayakkabı, pardüse, kap, başörtüsü, pardösü, elbise, etek ve trikoları özel indirimlerle sizlere sunuyor.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla