Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Kasım 2012, 23:59   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ameliyat Oyunları


Ameliyat Oyunları ile siz bu kişileri kurtarıyor olacaksınız onların kahramanı olarak ancak çok dikkat etmeniz gerekiyor kişiler aşağıya düşebilirler veya yaralanabilirler çok dikkatli bir şekilde riskli kurtarma oyununu oynayabilir ve bu oyunda galip gelebilirsiniz. Çocuklar için tüm hazırlanan oyunlarda aslında bir amaç vardır.
Çocukların eğitimi çocuklar dolayısı ile bu oyunlarla eğitilirler oyunlardan birçok şeyi öğrenirler. Hayatı öğrenebilirler, nesneleri öğrenebilir, nasıl bir durumda nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğrenebilirler. Ve ebeveynler olarak çocuklarımızı doğru oyunlara yönlendirmeli ve onların kişisel gelişimine de destek olmak için çaba göstermeliyiz. Hastaları kurtarma oyunu Ameliyat oyunudur. Dolayısı ile Ameliyat kategorileri arasında oyunları içinde en çok sevilen oyunlardan da biridir. Sizde bu oyunu oynayarak çok zevk alabilir ve eğlenebilirsiniz.
Ameliyat Oyunu adı üzerindeki eğlenceli karakterler riskli yani dikkatli Hayat kurtarmalar gerçekleştirerek daha çok puan alabilmenizi sağlayacak ve oyunda başarılı olabileceksiniz. Şimdi bu oyunu oynama zamanı geldi internetten bu oyunu indirebilir, ve ücretsiz olarak oyunu oynayabilirsiniz. http://www.ameliyatoyunlari.net.tr
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla