Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Aralık 2012, 13:37   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Radyo Dinlemenin Muhteşem Kanalları

Site Adı: Radyo Dinlet
Açılış Tarihi: 2011
Site Adresi: radyodinlet.net
İçerik: Radyo

RADYO DİNLEMENİN MUHTEŞEM KANALLARI



Radyo Dinle
Radyo'nun şüphesiz bir çok geliştiricisi vardır. Bunların başında;Amerika,İngiltere,İtalya ve Ruslardır. Kimileri ise Edison'un ilk diyodu geliştirdiğini söylemektedir. Alexanderson Amerikada ilk 1904 yılında girişimlerde bulunmuş ve 1906 yılında ilk deney radyo yayınını bulmuştur. Zaman ilerledikçe ve teknoloji geliştikçe artık radyo günlük yaşamımızın bir parçası haline gelmiştir. Büyük kara kutulardan ceplerimize kadar gelmiştir. Günümüzde eskiye nazaran Radyo dinleme alışkanlığımız azalsada halen kendinden söz ettirmeyi bilmiştir.Şimdilerde ise radyo dinlemek artık çok kolaylaşmıştır. İnternet sitelerinden online olarak tüm radyo kanallarını tek bir çatı altında dinlemekteyiz. Bu sitelerin başında şüphesiz Radyodinlet.net gelmektedir. Bu muazzam radyo kanalında yukarda bahsettiğimiz gibi tüm radyoları tek bir çatı altında kesintisiz bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Slow Türk
Radyonun icadından sonra bir çok radyo kanalı zamanla ortaya çıkmıştır. Kimileri belli bir sürenin ardından kendini unutturmuş kimileri ise istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmiştir. Bu radyo kanallları arasında 2003 yılında yayın yaşamına başlayan Slow Türk gelmektedir. Radyo kanalı yayın hayatına başladığı günden buyana Radyo dinlemede eksik olan bir tadı dinleyenlere sunmuştur. Radyo kanalı birbirinden renkli ve değişik şarkılarını kesintisiz olarak sevenleriyle paylaşmış, Radyo dinlemeye yeni bir tad haz getirmiştir. Sizlerde Slow Türk dinlemek istiyorsanız tek yapmanız gereken radyodinlet.net adlı internet sitesini ziyaret etmek.

Kral Fm
Kral Fm Radyoculukta güzel işlere adım atan mükemmel bir radyo kanalıdır. 2008 yılında Doğuş grubuna geçen radyo yayın akışı içerisinde Arabesk Fantazi şarkılara pop şarkılara yer vermektedir. İlaç gibi radyo sloganıyla rakipleri arasında yerini alan radyo kanalı geceleri Bedirhan Gökçe'nin sunumuyla bir başka tada bürünmektedir. Yediden yetmişe her kesimin dinleyebileceği Kral Fm 24 saat kesintisiz olarak yayın yapmaktadır. Sizlerde Kral fm dinlemek ve damar şarkılara doymak istiyorsanız radyodinlet.Net adlı internet sitesini takip etmelisiniz.
s
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla