Konu: Anemon Afyon
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2012, 00:50   #1
deneyimli1
Keyifli~Üye
 
deneyimli1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 06 Kasım 2012
Mesajlar: 27
deneyimli1 is on a distinguished road
Puanlar: 1.204, Seviye: 1
Puanlar: 1.204, Seviye: 1 Puanlar: 1.204, Seviye: 1 Puanlar: 1.204, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Anemon Afyon

Web Url: Anemon Afyon

Kuruluş Tarihi: 2012

İçerik: Tatil

Site Açıklama:

Anemon Afyon Spa Hotel & Convention Center; Medeniyetlerin buluşma noktasında, günden güne gelişen bir jeotermal su cennetinde, Türkiye?nin Spa ve kongre turizmi merkezi olma yolundaki Afyonkarahisar?da suya kendi kaynağında eşsiz bir yorum katarak şehir, spa ve kongre otelciliğini birleştirerek seçkin ve farklı mimarı konsepte sahip modern çizgi ve konforla, tüm misafirleri güler yüz ile karşılar, kusursuz bir ev sahipliği ile ağırlar ve güler yüzle uğurlar.



Otel Özellikleri

Anemon Afyon SPA Otel & Convention Center hem konaklayanları, hem günübirlik kullanıcıları için çeşitli yeme içme ve eğlence ortamlarını bünyesinde buluşturmaktadır.



A?la Carte İtalyan ve Türk Restaurant: Lobby katında bulunan İtalyan ve Türk restoran, özel dekorasyonu, klasik Türk ve italyan mutfağının seçkin lezzetlerini damak tadı ve sunumu ile size özel bir mekan.

Gusto Lobby Lounge : Olağanüstü güzellikteki ?Gusto lobby lounge?da, atmosferi tek başına kafanızı dinlemek veya sevdiklerinizle beraber keyifli hale getirebilirsiniz. Gusto lobby lounge? da nefis bir kokteyli mi yoksa bir kadeh içki mi içmek istersiniz, yoksa kablosuz internet bağlantısı ile internette sörf mi yapmak istersiniz? Sizin için bu keyifli ortam hazırlandı.



Pool Side Havuz Bar: 08:00-18:00 saatleri arasında animasyon aktiviteleri, müzik ve çeşitli eğlencelerin zengin içecek çeşitleriyle sunulduğu havuz keyfi.



Artrium ve Vitamin Bar, diğer dinlenme mekanlarınız?

Tüm odalarda çay&kahve servisi, isteğinize uygun sabah günlük gazete servisi, odalarda ve tüm otel alanlarında kablosuz internet erişimi, tercihinize uygun yastık menüsü, yıkama ve ütüleme hizmetleri veren çamaşırhane ve kuru temizleme servisi, uyandırma servisi, doktor hizmeti, döviz işlemleri, 24 saat oda servisi, bagaj hizmetleri, otopark hizmetleri, araç kiralama ve transfer hizmetleri, business center otelde bulunan olanaklardandır.



Ruhun engin zenginliğine Anemon Afyon SPA Otel & Convention Center ?da ulaşın?


Anemon Afyon SPA Otel, asya mimarisi içerisinde harmanladığı doğu mistisizmi ile benzerlerinden ayrılan olağanüstü bir mimariye sahiptir. 4000 metrekarelik geniş bir alanda Sanitasa özgü SPA klasik ve temalı Uzakdoğu masajlarını Afyonun şifa kaynağı termalsu ile birleştirerek sunar. SPA merkezinde farklı konsepti ile Özel SPA Suit (özel buhar odası, saunası, hamamı ve masaj odası dahil ), hamam, buhar odası, Bio sauna, 2 kozmetik oda, 1 Ayurveda masaj odası, 1 Tai masaj odası, 1 Bali masaj odası, 4 adet Klasik masaj oda, 4 adet Termal banyo odası, 1 Dry Floating odası, 1 Hidroterapi odası, doktor odası, hemşire odası, Rus-Fin saunası, macera duşları, dinlenme alanları, bayanlara özel dinlenme havuz alanı, özel sauna ve buhar odası, bay bayan soyunma odaları, Anemon GYM, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.
deneyimli1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla