Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2012, 19:18   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yazan Kazanıyor

Site Adı: Yazan Kazanıyor
Açılış Tarihi: 2012
Site Adresi: yazankazaniyor.com
İçerik: Makale

YAZAN KAZANIYOR!



Yazı yazarak para kazanabileceğinizi biliyor musunuz? İnternet üzerinden günde birkaç saatinizi ayırarak para kazanmak ister misiniz? Eğer yazmayı seviyorsanız bu işten para kazanabilirsiniz. Makale yazarımız olabilir, yazarak para kazanabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Yazankazaniyor.com adresini ziyaret ederek yazar başvuru formunu doldurmak? Özgün içerikli makale yazarak para kazanabilirsiniz.

Yazan kazanıyor olarak firmalara ve kişilere makale hizmeti sağlamaktayız. Makale yazarak hem para kazanıp hem de genel kültürünüzü genişletebilirsiniz. Yayınlanan her yazınız için haftalık ödemeler alabilirsiniz. [email protected] mail adresimizi ekleyerek merak ettiğiniz her konuda soru sorabilir destek alabilirsiniz. Ödemeler her pazartesi günü yapılmaktadır. Paypal hesabına ödeme yapılabilmektedir.

Yazarlık başvurunuz onaylandıktan sonra, belirlediğiniz email adresi ve şifrenizle giriş yaparak Yazankazaniyor.com yazarlık sistemini kullanmaya başlayabilirsiniz. Yazmayı planladığınız konular hakkında internet, ansiklopedi ve diğer her türlü kaynaktan araştırma yapabilirsiniz. Kendi bilgi ve deneyimlerinizle verilen konu hakkında özgün bir yazı yazabilir ve para kazanabilirsiniz.

yazankazaniyor.com yazı yazmayı seviyor ve bütçenize katkı sağlamak istiyorsanız yazarımız olun. Sitemizde yarışmalar da düzenlenmektedir. En fazla makaleyi yazan yazarlarımıza ekstradan para ödülleri verilmektedir. Yazarımız olun aylık en az 500 TL gelir kazanın.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla