Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2012, 19:56   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Chip Satışı Yapan Güvenilir Site

Site Adı: chipsitesi
Açılış Tarihi: 2011
Site Adresi: chipsitesi.com
İçerik: Chip

Chip Satışı



İnternetten oyun oynamak bazen ücret gerekmektedir. Online oyun oynayanlar için ise chip adı altında bir sistem bulunmaktadır. Chip sanal para niteliğindedir. Chip satış yapan firmalar bulunmaktadır. Bu firmalar internet üzerinden hizmet vermektedir. İnternetten chip almak yani mümkündür.

Chip satış yapan her yerden alınmamalıdır. Güvenilir internet siteleri üzerinden alınması mantıklı bir yöntemdir. Chip satışı yapan internet siteleri ödeme yöntemi olarak banka havalesi veya kredi kartı ile ödeme almaktadır. Ayrıca cep telefonu üzerinden TL ile de chip almak mümkündür.

Chip satışişlemi için öncelikle güvenilir bir firmaya başvuru yapılarak ödeme işlemi seçilmeli ve ödeme yapıldıktan sonra chip alınması gerektiği unutulmamalıdır.

Poker Chip satışı internet üzerinden yapılmaktadır. İnternet siteleri üzerinden birçok firma satış yapmaktadır. Bunlardan en güvenli olanları ile alışveriş yapmak mantıklı bir yöntemdir. Güvenilir firmalar ile yapılan her işlem kaliteli bir hal almaktadır.

Chip satışı internette online oyun oynamak isteyenler için yapılmış bir sistemdir. İnternet üzerinden satışı yapılan ürünü kredi kartı veya banka havalesi ile almak mümkündür. Ayrıca birçok firma cep telefonu aracılığı ile de satış yapmaktadır. Bunun için ise cep telefonundan müşterilerinin TL göndermesini istemektedir.

Chip satışı için güvenilir internet siteleri üzerinden alışveriş yapmak mantıklı bir yöntemdir. Bloke olmuş chip alınmamalı veya geri iadesi yapılarak yenisi istenmesi gerekmektedir.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla