Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2012, 23:34   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Arsız Bela Şarkıları

Site Adı: Arsız bela şarkıları
Açılış Tarihi: 2012
Site Adresi: arsizbelasarkilari.org
İçerik: Şarkı



ARSIZ BELA İLE EN GÜZEL ŞARKILAR

İnternet sayesinde insanlara ulaşmak oldukça kolay olmuştur. Bu sayede özellikle müzik alanında pek çok ismi yakından takip ederek, CD?si olmayan sanatçıların eserlerini dinlemek mümkündür. Özellikle rap alanındaki pek çok değerli ismi bu sayede kolayca dinleyebilirsiniz.

Arsız bela, rap alanında pek çok seveni olan ünlü bir rapçidir. Yaptığı yüzlerce şarkı ile sevenlerinin gönlünde taht kuran Arsız Bela?yı internet üzerinden her zaman dinleyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz ve üyelik gerektirmeyen site üzerinden tüm şarkılarına ulaşabileceğiniz Arsız Bela?yı tek bir tıklama ile dinleyebilirsiniz. Bunun içi Arsız bela dinle linkini takip etmeniz yeterli olacaktır.

Ayrıca yine sitede Arsız bela şarkıları altında bulunan kategoriler aracılığı ile en son eklenen şarkıları ve en çok dinlenen şarkıları öğrenebilir, bu şarkıları da hiç dinlememişseniz dinleyebilirsiniz. Arabesk ve rapin birlikte can bulduğu şarkılar kuşkusuz sizin de hoşunuza gidecektir.

Bunların haricinde eğer sıkı bir Arsız Bela hayranıysanız yorum bölümünden tüm şarkılar hakkında yorum yapabilir, böylelikle sohbetlere sizde katılabilirsiniz. Sitede bulunan yüzlerce şarkı ile her anınız güzel geçecektir. Üstelik alfabetik olarak sıralama kolaylığı ile aradığınıza kolayca ulaşabileceğiniz site ara yüzü de sizler için oldukça avantaj sağlayacaktır.

Tüm bunlar doğrultusunda Arsız bela şarkıları için internet sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Keyifli ve efkârlı dakikalar Arsız bela ile sizinle.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla