Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2012, 18:44   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Okey Keyfi Burada Yaşanır

Site Adı: okeyara
Açılış Tarihi: 2012
Site Adresi: okeyara.com
İçerik: Okey



OKEY KEYFİ

Oyunlar küçük büyük herkesin ilgisini çeken güzel bir zaman geçirme aracıdır. Bu nedenle de her yerde ilgiye oynanmaktadır. Özellikle internet üzerinden okey oynamayı tercih eden insanlar bu sayede milyonlarca kişi ile beraber okey oynama imkânı bulmaktadır.

Üstelik tamamen ücretsiz olarak bedava okey oyna seçenekleri ile sunulan bu oyunlar, bu sayede çok daha cazip hale getirilmiştir. İnternet bağlantınızın olduğu her yerden bağlanabileceğiniz okey odalarında sınırsız eğlence ile istediğiniz kadar okey oynayabilirsiniz.

Bu alanda hizmet veren pek çok site vardır. Fakat site seçimi yaparken bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. Oyunlardaki kötü niyetli kişilerin engellendiğin, kontrolün sağlandığı ve güvenli bir oyun alanının oluşturulduğu siteler üzerinden oyun oynamanız yararlı olacaktır. Bunun için okeyara.com sitesini ziyaret etmeniz yerinde olacaktır. Sade ara yüzü ve hızlı alt yapısı ile güzel bir oyun keyfi sunan site üzerinden saatlerce okey oyunu oynayabilirsiniz.

Farklı okey odalarını dolaşarak, sevdiğiniz birinde bir masaya oturabilir ve sanal puanlar kazanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik okey oyunlarındaki sohbet bölümü sayesinde gerçek hayatta olduğu gibi sohbet de edebilirsiniz. Bu özellik oyunu çok daha keyifli hale getirmektedir. Bu bölüm sayesinde yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni arkadaşlarınızla anlaşarak günün belirli saatlerinde okey masalarında buluşabilirsiniz. Tatlı bir rekabetin, keyifli bir sohbeti olduğu bu okey odalarına siz de girerek okey oyna seçeneği ile oyuna başlayabilirsiniz.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla