Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2013, 20:38   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Her Çeşit Tabela Reklam

Reklamcılık ve ışıklı tabela imalat sektöründe 17 yıllık tecrübemizle tecrübeli elemanlarımızla siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Tanıtım ve reklam için gerekli unsurlardan biride tabeladır. Sitemizde isteklerinize örnek olması için çalışmalarımızı size sunuyoruz.

Kutu harf tabela, krom harf tabela, paslanmaz harf tabela, led ışıklı harf tabelave neon harf yazı siparişleriniz led ışıklı, endirekt ışıklı, direkt ışıklı, RGB ışıklı, ışıksız, file örme harf tabela, alüminyum, pleksili olarak istediğiniz ölçüde ve kalitede üretiyoruz. Çatı tabela Pleksiglass Alüminyum Paslanmaz Krom Kabartma Kutu Harfli Tabela Özel tasarım tabela Işıklı çift taraflı vinil germe tabela, Totem tabela, fileli alüminyum krom tabela,duvar çizimi ve boyama,çatı tabelaları



tabelapark.com

Tabela grafik tasarım imalat montaj dahil olmak üzere hizmetlerimiz devam etmektedir.

montaj sonrası bakım teknik destek hizmetleri vermekteyiz.

Yılların birikimi olan tecrübe ve kaliteli malzeme, en son teknolojik donanımlarla yoğrularak rakipsiz ürün ve hizmetlere dönüşüyor. Sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip ediyor ve yepyeni ürün ve hizmetlerle memnuniyetinizi ve güveninizi kazanmaya devam ediyoruz.

Referanslarımız arasında birbirinden değerli firmalarımızın yanı sıra, sizleride referanslarımız arasında görmek ve hizmet vermek bizi onurlandıracaktır. Birlikte uzun yıllar çalışabilmek ümidiyle...
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla