Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2013, 03:41   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart iphone haberleri

Mobilitenin gün geçtikçe yaygınlaştığı şu günlerde artık gelişmeleri takip etmek için güncel ve güvenilir kaynaklar bulma ihtiyacı doğdu. Özellikle mobil cihazlar ile ilgili haberler, yeni çıkan güncellemeler, yazılımlar, uygulamalar, oyunlar ve daha fazlasını da barındıran bir web sitesi işimizi çok daha kolaylaştırmaz mıydı? Özellikle mobil cihaz denince akla ilk olarak iphone geliyor. iphone hakkında güncel gelişmeleri takip edebileceğiniz bir site var: iosfer.com


iphone haberleri hakkında güncel ve detaylı bilgilerin tümüne bu site sayesinde ulaşabilmeniz mümkün. Site sade tasarımı ve dolu içeriği ile siz iphone kullanıcıları için özel olarak tasarlandı. iphone işletim sistemi olan iOs hakkında detaylı bilgileri bulabilir, eğer uygulama geliştirici olmak isterseniz iphone’lar için nasıl uygulama yapılır teknik olarak detaylarıyla ilgili bölümde mevcut. Uygulama geliştirmeyle ilgili çeşitli videolar arşivde sizleri bekliyor. iphone haberleri dışında iphone’un yaratıcısı efsane isim Steve Jobs kimdir diye soracak olursanız cevabı yine ayrıntılı olarak bu sitede!


Haydi sen de iphone haberleri için bu siteyi ziyaret et. iphone ile ilgili radığın ne varsa hepsi bu sitede. iphone haberleri için takip edebileceğiniz kaliteli içeriklerin tamamına her an ulaşabilirsiniz. Site içerisindeki tüm yazılara arşivden ulaşabilir, arama bölümünden merak ettiğiniz konuları site içerisinde arattırabilirsiniz.


Sadece iphone haberleri de değil, mobil cihazlar ile ilgili tüm gelişmeler bu sitede. Android veya Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlarınız varsa yine bu siteyi takibe alabilirsiniz. Siteye üye olarak haberlere yorum yazabilirsiniz. Mobil teknolojiler ilgi alanınız ise yine bilginize bilgi katacak ilginizi çekecek şeyleri burada buluyor olacaksınız. İster iphone haberleri ister son güncellemeler ve gelişmeler, hepsi ve daha fazlası bu sitede sizlere ücretsiz olarak sunulmakta.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla