Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2013, 18:35   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bir çok tv kanalını canlı olarak ücretsiz izleyebileceğiniz platform.

Son yıllarda herkesin belli bir dizi sayısı ve takip ettiği program sayıları gittikçe arttı. Durum böyle olunca artık dizi izlenmediği zamanalar dahi kişiler kendini büyük boşlukta hissediyor ve kaçırdığı bölümler için üzülüyor. Artık üzülmeyin televizyonlara erişemediğiniz ya da odanızda televizyon olsa dahi bilgisayarınızdan siteye bağlanıp en güzel görüntü kalitesi ile dilediğiniz yayını izleyebilirsiniz. Özellikle yurt dışında yaşayanlar için büyük fırsat olan bu yenilik ile Atv Avrupa kanalını doyasıya izleyebilirsiniz.
Yine en çok sevilen kanalardan biri olan Planet Türk kanalını da site üzerinden ulaşmanız mümkün. Tüm yayın akışını birebir izleyebileceğiniz ve dilediğiniz an kapatarak daha sonra devam edebileceğiniz bir site olan kanalizle.org ile artık lüks elinizin altında olacak.
Özellikle televizyon bulunmayan yerlerde ya da kanal frekanslarının çekmediği her an Olay TV gibi yerel kanallara bile ulaşmanız mümkün. Sizlere sunulan bu yenilikler için sadece siteye giriş yapmanız yeterli. Her hangi bir ücret ödemeden yıllık ve aylık giderler olmadan, sizlerde canlı canlı televizyon izlemeye başlayın. Her an yeni bilgilere ulaşın ve hiçbir haberden geri kalmayın. Dünyada olup bitenleri takip edin ve her konuda fikir edinin. Sizlere en iyi hizmet vermek için çalışan sitede aradığınız her şeye ulaşacağınız kesin.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla