Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2013, 00:49   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Perde Modelleri, Yatak Odası Takımları, Yemek Odası Takımlarını bulabilirsiniz.

Bir evin vazgeçilmezleri arasında mobilyalar ve özellikle onlara anlam katacak dekorasyon örnekleri ilk sıralarda yer alır. Özellikle birden alınamayan ve taksitle alınarak evi şenlendiren bu ürünler için birçok geniş satış ağı bulabilirsiniz. Markamobilya.com sitesinde ise en sevdiğiniz markaların özel ürünlerine ulaşabileceksiniz. Mobilya denildiğinde ilk akla gelen Evkur ürünlerini tüm detayları ile inceleyebilir ve ayrıntılı bir şekilde bakabilirsiniz.
Sizlerde mobilya alacak ama önce bir inceleme yapmak istiyorsanız, mağaza mağaza dolaşmadan tüm ürünleri sizlere sunacak olan evkurçeşitlerini site üzerinden inceleyebilirsiniz. Üstelik sadece ürünleri inceleme değil, incelerken Evkur fiyat listesine de ulaşabilir ve neyi ne kadar olduğunu kontrol edebilirsiniz.
Normal hayatta bu detayları incelemek için günlerce dolaşabilirsiniz. Ama artık bu site sayesinde dekorasyon için aradığınız her bilgiye ulaşabilirsiniz. Ne nerede kaç para gibi tüm sorularınızın cevabı burada sizleri bekliyor. Hemen sizlerde bu keyiften yaralanın evlerinizi donatmanın keyfini yaşayın.
Artık sizde evimi yenilenmenin zamanı geldi diyorsanız en güzel örnekleri inceleyin ve evinize uygulamaya başlayın. Duvarlarınızı anlamlaştıracak ve size konfor sağlayacak tüm Evkur ürünlerini sitede bulabilirsiniz. Siz seçin beğenin ve sadece almak için zaman harcayın. Birçok farklı örnekleri de inceleyebilir ve az çok bir fikir sahibi edinebilirsiniz. En güzel evlere sahip olmak sizin de hakkınız. Modaya uyumlu ve sizi yansıtacak bir ev kurmak için hayal dünyanızı çalıştırmaya aşlayın.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla