Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2013, 02:42   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart turk webmaster topluluğu

İnternet işi ile uğraşan, gerek tasarım gerek kodlama ile ilgilenen pek çok kişinin internet üzerinde girdiği siteler bulunmaktadır. Fikir alışverişlerin yapıldığı, sektör üzerine sohbetlerin edildiği bu siteler, webmasterlar için oldukça önemli bir yerdir. Öyle ki hem çevre edinmek hem de işlerin daha da artmasını sağlamak amacı ile bu sitelere olan ihtiyaç fazladır.
Türk webmaster topluluğu bu doğrultuda hazırlanmış ve günümüzde oldukça popüler olan bir webmaster forum adresidir. Profesyonel webmasterların haricinde bu işe merak salmış, işe yeni başlamış kişilerin de bulunduğu bu ortamlarda her türlü konuda bilgiyi bulabilirsiniz. Özellikle kendinizi geliştirmek istiyorsanız mutlaka bu adrese uğramalısınız.
Üstelik bu sitelerde ticaret de oldukça gelişmiştir. Domain satış ya da site satış gibi bölümleri ile istediğiniz bir siteyi ya da alan adını alabilir, işlerinizi daha da hızlandırabilirsiniz. Ya da günümüzde oldukça popüler olan Facebook sayfa satış ve yönetimi için bu adrese başvurabilir ve ilgili yardımı hemen alabilirsiniz.
Bu yönden sizlere oldukça fazla seçenek sunan site sayesinde her zaman avantajlı olacaksınız. Özellikle yine başlamış biri iseniz mutlaka çevreniz olmalı ve sektörden haberdar olmalısınız. Bunu da en kolay yolu ile bu siteye düzenli giriş yaparak yapabilirsiniz. Bu bakımdan internette olduğunuz sürede aktif olarak bu forumda yer almak, size pek çok kapının anahtarlarını verecektir.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla