Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2013, 00:59   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Almanya Vize Başvurusu

KISA SÜREDE VİZE



Almanya?ya gitmek isteyen kişiler artık 3 ay ya da daha az zaman için vize almak istedikleri zaman Almanya başkonsolosluğunun yetkilendirmiş olduğu firmalara vize başvurusu yapacaklar. Daha önce konsolosluğun kendine başvuru yapmak ve bunun için uzun zaman beklemek zorunda kalan kişiler artık çok rahat bir şekilde vize başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Bu firmalar başvurmadan önce sizden istenmiş olan evraklarının hepsinin hazırlanmış olması gerekmektedir. Artık randevu almadan konsolosluk önünde saatlerce sıra beklemek çilesi ortadan kalkmış oluyor. Önceden randevu alarak kolay bir şekilde bu işlemi yerine getirme şansına sahipsiniz.

Almanya vize başvurusu yapmak isteyen kişiler bu firmalardan en az 15 gün önce randevu almak sorundalar. Bu firmalar vize alım süresinde sizin adınıza bütün işlemleri gerçekleştiriyorlar. Eğer bu işler için ayıracak vaktiniz yoksa bazı firmalar aracılığı ile bu başvurunuzu gerçekleştirme şansınıza var. Başvurunuz gerçekleştirdikten sonra bu firmalar sizlerden almış oldukları pasaportlarınızı adresinize kadar yolluyorlar. Birçok firma başvurularınız için evraklarınızı bekletip sizlerin vize başvurunuzu uzun süre yapmaktadırlar. Bu firma sayesinde artık vize işlemleriniz en kısa süre içinde gerçekleştiriliyor.

Almanya başvuru formu doldurularak vize konusunda sizlere yardımcı olabiliyoruz. Hangi şehirde olursanız olun artık sizin adınıza en güvenli bir şekilde vize alma olanağımız var. Bu sayede hem zaman açısından büyük bir tasarruf sağlıyorsunuz hem de bu işlemler için defalarca gidip gelmeyerek bu işlemi çok daha ucu bir şekilde halledebiliyorsunuz. Yaşadığınız şehire göre başvuru işlemlerini için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimize başvuru yapmanız yeterli oluyor. Sizin adınıza bütün işlemleri gerçekleştirdikten sonra sizin başvurunuz adına verilmiş barkod numaranızı size vererek sizlerde vize başvurunuzun hangi aşamada olduğunu internet üzerinden kolay bir şekilde görebiliyorsunuz.

almanyavizebasvurusu.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla