Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2013, 21:53   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Güvenli Nakliyat

GÜVENLİ NAKLİYAT



Nakliyat konusunda sadece malların değil hayvanların bir yerden bir yere taşınması konusu da son derece önemli. Çelik Hayvancılık bizlere canlı hayvan taşımacılığı konusunda da yardımcı oluyor. Küçükbaş ve büyükbaş hayvanları bir yerden bir yere götürülmesinde en güvenilir hizmeti bize yıllardır sağlıyorlar. Hayvancılığın giderek önem kazandığı ülkemizde canlı hayvan taşımacılığı konusunda bizlere yardımcı olan bu firma en son model araçları ile hayvanlarınıza hiçbir zarar vermeden onları istenilen yere en kısa zamanda götürüyor. Sektörünün lider firması olan Çelik Hayvancılık kısa bir süre içinde en fazla aranan canlı hayvan taşıma firması oldu.

Sadece taşımacılık alanında değil gelen talepler doğrultusunda besicilik yapman isteyen çiftliklere besi materyallerini de tedarik ediyor. Uygun şartlar altında yaptıkları canlı hayvan sevkiyatları ile hayvanların yaralanmalarının ya da sakatlanmalarının önüne geçerken onların hastalanmalarının da önüne geçmeyi başarıyor.* Büyükbaş hayvanları taşıma konusunda 2, küçükbaş hayvanları taşıma konusunda 3 katlı araçları ile hayvanları en uygun ortamda ve en güvenli bir şekilde taşıyorlar. Her taşıma sonrasında araçlar çok titiz bir şekilde temizlendikten sonra dezenfekte edilerek hastalık konusunda ciddi bir önlem almış oluyorlar. Konforlu ve uygun maliyetli canlı hayvan taşımacılığı ve gebe düve taşımacılığı için bu firma ilk akla gelen şirket olma özelliğine de sahip.

Küçükbaş hayvan ticaretinde koyun çeşitleri arasında akkaraman koyunu, morkaraman koyunu, ivesi koyunu, kıvırcık koyunu, Karakaya koyunu ve merinos koyunu yer almakta. Ayrıca saanen keçisi de bu firma tarafından hizmete sunulmuş bir başka hayvan çeşidi. Firmam ile irtibata geçmek isteyen kişiler internet üzerinde yer alan sitelerinden telefon numaralarını alarak firma yetkilileri ile görüşebilirler. Sizde hayvanlarınızın en güvenli ve en hızlı biçimde taşınmasını istiyorsanız mutlaka bu firma ile görüşmeye başlamalısınız.

celikhayvancilik.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla