Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2013, 21:34   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Koşuyolu evden eve nakliyat

Ev taşıması konusunda her zaman müşterilerin beğenisini kazanan Koşuyolu evden eve nakliyat firması en güzel ve en titiz taşımacılık anlayışı ile her zaman müşterilerine yardım etmeye hazır. Koşuyolu evden eve nakliye firması yılların vermiş olduğu tecrübe ve uzman kadrosu ile 7/24 müşterinin hizmetinde oluyor. Özellikle özel paketlemesi ve özel araçları ile eşyaları hiçbir zarar görmeden istenilen adrese taşıyabiliyor.
Koşuyolu evden eve taşıma firması sadece ev taşınması konusunda değil bunun dışında ofislerin taşınması konusunda da her zaman şirketlerin yanında yer alıyor. Kısa sürede istenilen ofis eşyalarını ülkenin her yerine götürerek şirketlerin daha kısa zamanda işlerine dönmelerini sağlıyor. Koşuyolu ev taşıma konusu dışında özel eşyaların nakliyesi konusunda da hem firmaların hem de kişilerin yardımına koşuyor. Antikalar ya da piyano gibi çok hassas ürünler firmamız sayesinde kısa sürelerde hiçbir zarar görmeden her yere taşınabiliyor.
Özellikle de üst katlarda evleri olan kişilere kurulan asansör sitemi ile eşyalar artık çok daha kısa süreler içinde ve çok daha güvenli bir şekilde taşınarak müşterilerin memnuniyeti sağlanıyor. İnternet sitemiz üzerinde yer alan telefonlardan 7/24 firmamızı arayabilirsiniz. Konusunda uzman yetkililer sizlerin ihtiyaçlarınıza göre en kısa zamanda harekete geçerek bu konuda yaşadığınız sıkıntılara son vermeyi amaçlıyor. Sizde kaliteli ve özenli bir hizmet almak istiyor iseniz mutlaka yetkililerimiz ile temasa geçmelisiniz.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla