Konu: Diş Dolgusu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mart 2013, 04:07   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Diş Dolgusu

Web Adresi: http://www.dolgular.com/
Hosting Sağlayan Firma: Kendi Sunucumuz
Web Master ve Teknik Sorumlu: Burak
Kullanılan Sistem: özel yazılım
Site içeriği:

Dolgu çeşitleri hakkında detaylı bilgilere yer verilen www.dolgular.com web sitesi açıldı. Sitede estetik diş hekimliği ve çeşitli diş dolgusu yöntemleri ve kanal tedavisi hakkında detaylı bilgiler var. Bunlar arasında porselen dolgu, ışınlı dolgu, lazer dolgu, amalgam dolgu, kompozit dolgu gibi dolgu çeşitleri ile ilgili aradıklarınızı bulabileceksiniz. Bunun dışında estetik diş hekimliği uygulamaları arasında yer alan laminate veneer, zirkonyum diş, porselen kaplamalar diş beyazlatma ve lamine diş gibi en son teknolojilere de yer verilmiş.
Bonding ile diastema kapatmak ( ayrık dişlerin kapatılması ) ve kırık diş restorasyonu sayesinde hem sağlam ve konservatif hem de mükemmel estetiğe sahip dolgular yapmak mümkün. Kompozit dolgu maddelerinde yaşanan gelişmelere paralel olarak günümüzde amalgam dolguların yerine güvenle kompozit dolgular tercih ediliyor. Böylece gümüş rengi dolguların estetik mahzurlarına karşı diş renginde dolgular artık arka grup dişlerdede güvenle uygulanabiliyor. Beyaz dolgu hastalar tarafından da daha tercih edilen bir dolgu çeşidi.

Porselen dolgu ise hem dayanıklı olması hemde dişe mükemmel adaptasyonu sayesinde diş hekimleri ve hastalar tarafından tercih edilen bir dolgu çeşidi. Özellikle aşırı harap dişlerde çok dayanıklı bir porselenden imal edilmiş olması ile ön plana çıkıyor. Kompozit dolgularda görülen dezavantajlarından birisi olan sertleşme esnasındaki büzülme oranı porselen dolgu için söz konusu olmadığı için dişe mükemmel adapte oluyor.

Ortodonti, periodontoloji, pedodonti (Çocuk diş hekimi), implant, Endodonti ( Kanal tedavisi) , ağız kokusu ve tedavisi porselen diş ve diş protezleri, zirkonyum kronlar gibi genel diş hekimliği ile ilgili bilgiler de bulacağınız web sitesi sürekli olarak güncelleniyor. Konulara yorum yaparak ya da iletişim bölümünden irtibat kurarak sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Konusunun uzmanı kişilerce diş dolgusu ve protezleri gibi konulardaki sorularınıza kısa sürede cevap veriliyor. Diş dolgusu hakkında merak edilenlerin cevabını sitemizde bulabilirsiniz. Mevcut beğeni butonları sayesinde "facebook" ve "twitter" gibi sosyal sitelerde çok kolay bir şekilde paylaşarak arkadaşlarınızın da bilgi edinmesinde yardımcı olabilirsiniz.
Kategoriler üzerine kurulu sitede istediğiniz bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sizlerde sitemizi ziyaret ederek bilgi yazılarını okumaya başlayabilirsiniz. Okuduğunuz yazılar altında görüşlerinizi paylaşarak bilgi alışverişi yapabilirsiniz ve aklınıza takılan soruların cevabını bulabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve daha fazlası www.dolgular.com sitesinde.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla