Konu: Metin2 Pvp
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2013, 11:47   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Metin2 Pvp



Günümüzde hoşça vakit geçirmenin, eğlenmenin, boş vakitleri doldurmanın en güzel ve zevkli yolu hiç kuşkusuz ki online oyunlardır. İster mmorpg (massive multiplayer online role playing game) olsun ister fps(First Person Shooter) olsun isterse frp(free role play) türünde olsun birbirinden farklı türde ve çeşitte oyuna ev sahipliği yapmaktadır internet dünyası. Bu online oyunlar arasında da en çok oynanan ve bilinenleri counter strike, silkroad online, metin 2, Knight online gibi oyunlardır.

İşte bu oyunlar kendi içlerinde bir çok önemli unsura dayanır. Yarattığınız karakterinize dilediğinizce isim vermek, hareket ettirmek, görevleri yapıp hızlıca seviye atlamak, tipinizi ve giyinişinizi tasarlamak tamamen sizin elinizdedir. Item(eşya ? giysi) alışverişi, gold(altın-para) takası, weapon(silah) satışı-alışı gibi ticari olaylar karakterinizin güçlenmesini ve ünlenmesini sağlar. Karakteriniz güçlendikçe ve ünlendikçe bulunduğunuz server?da(sunucu) ki güçlü birliklere katılmaya başlayabilirsiniz. Bu birlikler kendi aralarında savaşlar yapıp en güçlü birliği belirlemeye çalışır ve bu oldukça keyifli aynı zamanda da tatmin edicidir.

Ancak bütün bu saydıklarımız pvp dediğimiz yani bire-bir yapılan savaşlar kadar tatmin edici ve ün kazandırıcı olamazlar. Bütün bu oyunların aslında tek amacı, yapılan pvplerden galip çıkabilmektir.
pvpoyna.com sizlere bütün bu popüler oyunlar için(counter strike, silkroad online, metin 2, knight online gibi) pvp serverler sunmaktadır. İsimlerine, zorluk derecelerine ve açıklık, kapalılık durumlarına göre düzenlenmiş serverlarımız ve listemiz sayesinde kolaylıkla pvplere girebileceksiniz. Metin2 pvp serverler özellikle son dönemde oldukça popülerdir çünkü metin2 pvp için bir çok kişi heyecanla arama yapmakta ve bir an önce savaşmanın arzusuyla beklemektedirler.

Sürekli güncellenen sitemizde serverlar dışında online oyun dünyasına dair en yeni haberlere de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. pvpoyna.com online oyun dünyasının en önemli olayı pvp için bulunmaz bir nimettir.

pvpoyna.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla