Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2013, 21:50   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Çamaşır Moda

Çamaşır moda



E-ticaretin yaygınlaşmasıyla beraber internet üzerinden yapılan alışverişlerin çeşitleri de artmaktadır. Özellikle giyim ve ayakkabı üzerine yoğunlaşan bu siteler, müşterilerine birçok değişik avantaj sağlamaktadır. Fakat giyim ve ayakkabı üzerine yoğunlaşan bu siteler*iç giyim çeşitlerini göz ardı etmektedir. Bu ihtiyacı göz önüne alan kurumsal firmamız camasirmoda.com adında bir kurumsal e-ticaret sitesi kurmuştur. Alanında öncü olmakla beraber sitesinde birçok dünyaca ünlü iç giyim markalarının yanı sıra Türkiye?nin en kaliteli*bayan iç giyim firmalarını da barındırmaktadır.

Bu markaların iç giyim adına her türlü satışı yapan camasirmoda.com sitemiz; iç giyimde kalitenin ve modanın öncüsü olmaya devam ediyor. Özellikle bayan müşterilerimiz için pijama takımları, iç çamaşırları, çoraplar,* gecelik modelleri ile ön plana çıkan sitemiz ayrıca sunduğu indirimli fiyatlarıyla da müşterilerimizin tercih sebebi haline gelmiştir.

Bayan müşterilerimizin her türlü iç giyim ihtiyacını karşılayan sitemiz sahip olduğu avantajlarla da müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Kredi kartlarına sunmuş olduğu taksitlerle müşterilerimize ödeme kolaylığı sağlamamızla beraber koşulsuz ve ücretsiz iade ve ürün değişimi ile de farkını ortaya koymaktadır.

Bayan müşterilerimiz almak istedikleri ürünü seçtikten sonra seçenekler üzerinde beden ölçülerini seçmekte sonra ödeme kısmına geçildiğinde ise dilerlerse taksitli imkânlarımızdan yararlanabilmektedirler. Siparişini veren müşterimizin satın almak istediği ürünü firmamız 3 gün içinde kargoya vermektedir. Müşterilerimize verilen kargo numarasıyla da dilerlerse kargolarının nerede olduğunu rahatlıkla görebilmektedirler. Ayrıca ürün müşterilerinin eline ulaştığında üründe herhangi bir bozukluk, deforme olma gibi durumlarda hemen bizimle irtibata geçip ister ürün değişimi isterlerse de ürün iadesi yaparak müşterimizin mağduriyetini gidermekteyiz.

Ayrıca ödeme bilgilerinde yer alan kişi bilgilerinin herhangi bir internet korsanı tarafından ele geçirilmemesi için en güncel güvenlik sistemi kullanmakta, kişi bilgilerini hiçbir kişi, kurum ve kuruluşla paylaşmamaktayız.

camasirmoda.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla