Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2013, 04:41   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kadıköy Arçelik Servisi

Kadıköy semtinde en çok tercih edilen markalardan birisi olan arçelik, her ne kadar az arıza gösterse de arızalandığı takdirde güvenilir bir bayiye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ihtiyaç doğrultusunda isteğiniz güvenilirlik ve dürüstlük ise tercih edeceğiniz tek yer Kadıköy arçelik servisiolmalıdır. Müşterilerini hiçbir zaman mağdur etmemeyi amaçlayan Kadıköy teknik servisi siz değerli müşterilerine en iyi ve en hızlı hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Kısa sürelik değil ömürlük hizmetlere imza atmamız sebebi ile Kadıköy de serviste bir numara olarak hizmet vermekteyiz. Dürüst, ekonomik, kaliteli ve güvenilir hizmetimizle tanışarak sizler de beyaz eşyalarınızı güvenle tamir ettirebilir ve hatta beyaz eşyalarınızın senelik bakımını yaptırabilirsiniz.
Eğer siz de beyaz eşyalarınızın bozulmasını ya da kullanılamaz hale gelmesini istemiyorsanız arçelik servisi numaramızdan bizlere ulaşarak beyaz eşyalarınızın bakımını uzman kadromuz sayesinde en uygun fiyatlara ve güvenilir olarak yaptırabilirsiniz. Kadıköy arçelik servisi olarak bizler üstümüze düşen her türlü görevi en iyi şekilde yapmaya hazırız. Bir telefonunuzla zaman kaybetmeden bizleri arayın ve beyaz eşyalarınızın bakımını yaptırın. Çünkü siz onlara ne kadar bakarsanız onlarda size o kadar bakacaktır.
Arçelik servisi olmak ve sorumluluklarını yerine getirmek adına tüm çalışmaları gerçekleştiren, beyaz eşya servisini adeta bir aile ortamına çeviren bir teknik servis ile çalışmaya hazırsanız kesinlikle doğru adrestesiniz demektir.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla