Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2013, 01:48   #1
is_for_you
Keyifli~Üye
 
is_for_you - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Kasım 2011
Mesajlar: 565
is_for_you is on a distinguished road
Puanlar: 18.083, Seviye: 1
Puanlar: 18.083, Seviye: 1 Puanlar: 18.083, Seviye: 1 Puanlar: 18.083, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Sağlık ve Gebelik

Sağlık ve Gebelik
Sevgili okularlar İnsan hayatı ülkelere ve yaşam kalitesine göre değişsede ortalama 75 yıl kadardır ve insanlar bu hayat mümkün olduğunca sorunsuz yaşamak isterler. İnternetin hayatımıza girmesi ve son zamanlarda kullanımı gittikce artmasıyla insanların sağlıkla ilgili sorunlarını internet ortamında araştırarak hastalığı ile ilgili ön bilgi sahibi olabilir ve insanları tedavi için yönlendirebilir. Bizde bundan yola çıkarak genel bir sağlık sitesinden ziyade kadınların çoğunun sıkıntılı ve bir o kadar heyecan verici geçen bir süreç gebelik döneminide detaylı bir şekilde ele almaya çalıştık. Sevgili okurlar, sağlık ve gebelik sitemiz size bir çok konuda bilgi verebilir ama siz herhangi bir sorunla karşılaştığınızda sıkıntımız nasıl geçer diye ararken yinede doktorunuza başvurmayı unutmayın bizim amacımız sadece ev ortamında size sağlıkla ilgili ön bilgi vermektir.

Portalımız sağlık ve gebelik konusunda oldukca detaylı ve önemli bilgilerden oluşuyor.Biz bu bilgilere sizin daha rahat ulaşabilmeniz için katgorilere böldük bu kategoriler arasında bir kaçı şöyle;ağız ve diş sağlığı,alternatif tıp, beslenme, çocuk sağlığı, diyet ve zayıflama, doğum, doğum sonrası, emzirme dönemi, erkek sağlığı, gebeliğe hazırlık ve gebelik dönemi, genel sağlık bilgileri göz sağlığı, güzellik, hafta hafta gebelik, hastalıklar ilaç tanıtımları, kadın hastalıkları, kalp sağlığı, sağlık videoları, iyi gelen bitkiler spor ve egzersiz gibi kategorilerden oluşmaktadır.

Sağlık sorunları zaman zaman boyutları farklı olsada hayatımızı etkilemektedir sizde herhangi bir konuda sıkıntı yaşadığınızda sitemizden yararlanabilirsiz ancak bu daha önce belirtiğimiz gibi sitemiz sadece ön bilgi için kurulmuştur sağlık sorunuyla karşılaştığınızda doktorunuza başvurmayı unutmayın. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günler dileriz. www.saglikvegebelik.com
is_for_you isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla