Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2013, 15:27   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Taşımada Sıfır Risk

Nakliyat Keçiören



Evden eve taşımacılığın öncü firması olan Keçiören nakliyat ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Siz değerli müşterilerimize sunduğumuz birçok kolaylık ve avantajlarımızla taşımacılığın ne denli kolay olduğunun tadını yaşatacağız. Son teknolojiye uygun alt yapımız, işini en iyi şekilde gerçekleştiren uzman ve tecrübeli kadromuz ve siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz avantajlarla Ankara?nın en iyi nakliyat firması olma gururunu yaşamaktayız.

Şehir içi ve şehir dışı taşımacılığında sahip olduğumuz son model kamyon ve kamyonetler uzman taşıma kadromuz ile siz değerli müşterilerimizin ister ev, ister ofis, isterse de fabrika eşyasını en güvende en hızlı şekilde taşımaktayız. Siz sadece taşınacak eşyaları gösterin, gerisini bize bırakın. Siz bir kenarda çayınızı yudumlarken, bizler sizin için değerli eşyalarınızı en iyi ve hasar vermeyecek şekilde taşıyalım. Sizler*Keçiören nakliyatı tercih etmenin keyfini yaşarken bizler sizin tercihlerine layık olabilmek için en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Ayrıca sizlere sunmuş olduğumuz kalite anlayışıyla daha eşyalarınız taşınmadan bu farkı hissedeceksiniz.

Unutulmamalıdır ki eşya taşırken, eşyalara bazı zararlar gelebilmektedir. Firmamız bu zararları önlemek için eşyalarınızı ambalajlamakta böylece eşyalarınıza gelebilecek herhangi bir olası zarardan korumaktadır. Ayrıca Keçiören nakliye firmaları arasında en iyisi olma sebeplerimizde birisi olan taşınırken eşyaların sigortalanması işlemi, taşıma sırasında oluşabilecek herhangi bir zararın bizim tarafımızdan karşılanması şeklindedir.

Ayrıca Keçiören evden eve nakliyatta siz değerli müşterilerimize verdiğimiz zaman içerisinde taşıma işlemini bitiriyoruz. Böylece zaman planlamasında sizlere kolaylık sağlıyoruz. Ayrıca nakit ödemelerde yaptığımız indirimler ile piyasanın altında fiyatlar sunmaktayız. Kredi kartıyla yapılacak ödemelerde ise birçok taksit imkânımız bulunmaktadır. Bizim kalite anlayışımızdan yararlanmak için internet sitemizde yer alan iletişim bölümüne bakabilirsiniz.

nakliyatkecioren.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla