Konu: Spot Kombi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2013, 23:36   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Spot Kombi

Spot Kombi



Doğalgazın kullanımının yaygın hale gelmesi ile kombi kullanımı her geçen gün daha da fazla tercih edilmektedir. Kombiler kullanıcılarına kullanım kolaylığı da sunmaktadır. Her markanın farklı ve çeşitli özelliklere sahip birçok kombi modeli bulunuyor.* Eviniz ya da iş yeriniz için kombi seçerken mekânın büyüklüğü göz önüne alınmalıdır. Örneğin; 80-90 metrekareye 17 bin kilokalorilik kombiler, 90-150 metrekarelik mekânlar için 20 bin kilokalorilik kombiler, 150 metrekare ve üzeri evler ya da iş yerleri için ise 24 bin ? 36 bin kilokalori arası kombiler uygun görülmektedir. Kombi seçimi yaparken binanızın yalıtım durum da oldukça önemli bir rol oynar. Kombilerinizin TSE, CE ve ISO 9002 sertifikalarına sahip olup olmadığına mutlaka dikkat etmeniz gerekir.

Spotkombi.com adresinden her bütçeye uygun, güvenilir markalara sahip kombi çeşitlerini bulmanız mümkündür.* Piyasa fiyatına göre çok daha ucuz kombileri buradan bulabilirsiniz. Bilindiği üzere kombilerin kullanım ömrü kullanım şekli ve yoğunluğuna bağlı olarak, 10 ile 15 yıl arasında değişmektedir. Sizde artık kombinizi yenileme zamanının geldiğini düşünüyorsanız mutlaka Spotkombi.com?u ziyaret etmelisiniz. Kombi fiyatlarını ve taksit imkânlarını inceleyebilir, destek danışma hatlarından da yardım isteyebilirsiniz. Pek çok marka kombinin yanında Eca kombinin satışı da mevcuttur.

Kombilerin çalışma şekillerine göre de farklı modelleri vardır. Bunlar; Bacalı kombi, Hermetik kombi ve Yoğuşmalı kombi?dir. Bu çeşitlerin içinde en yaygın olan çeşit ise Hermetik kombidir. En çok tasarruf ettiren ise Yoğuşmalı kombi çeşididir.

Spotkombi.com?da en çok satılan kombileri, indirimde olan markaları inceleyebilir, ücretsiz kargo avantajından da yararlanabilirsiniz. Uygun fiyata istediğiniz kombi alma imkânına sahipsiniz. Ücretsiz keşif şansı ile eviniz ya da iş yeriniz için en doğru kombiyi Spotkombi.com?da bulabilirsiniz.

spotkombi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla