Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2013, 15:10   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Zafer Trans Nakliyat

Zafer trans nakliyat



Taşımacılığın her alanda önem kazandığı günümüzde insanlar kaliteli ve hesaplı taşımacılığın arayışı içerisindedirler. Bundan dolayı firmalar bazı kampanyalar yapmakta ama ucuz taşımacılık altında yapılan birçok nakliye işleminde müşterilerin eşyalarına zarar vererek onları mağdur duruma getirmektedirler. Bu sorunlardan dolayı müşteriler güvenli, kaliteli ve hesaplı taşımacılık arayışına girmektedirler. Sadece evden eve nakliyatta değil diğer taşımacılık türlerinde baş gösteren bu sorunlar artık bizimle çözülmektedir.

Kalite anlayışımız ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma sistemimiz ile*Ankara nakliyat firmaları arasında en iyisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Uzman ve tecrübeli kadromuz, taşımacılık teknolojisini en ileri alt yapısı ile siz değerli müşterilerimize kaliteli ve hesaplı taşımacılığın keyfini yaşatmaktayız. Ayrıca sunmuş olduğumuz hesaplı ve kaliteli taşımacılık anlayışımızın yanında siz değerli müşterilerimiziz eşyaları taşınırken oluşabilecek her türlü hasara karşı sigortalıyoruz. Ayrıca bu sigortalama işlemi için hiçbir ekstra para talep etmiyoruz. Böylece müşteri memnuniyet odaklı bir firma olduğumuzu tekrar göz önüne seriyoruz. Ayrıca taşıma sırasında oluşabilecek çizik ve deformasyon durumlarına karşı eşyalarınızı özel ambalaj malzemeleri kaplıyor, böylece bu gibi ufak hasarlar oluşturacak durumların önüne geçiyoruz.

Bu anlayışımız ile sadece Ankara veya Keçiören nakliyat taşımacılığı değil şehir dışı taşımacılıkta yapmaktayız. Ayrıca yüksek bina ve iş yerlerinden eşya indirilebilmesinin kolay olması için Amerika?dan ithal ettiğimiz asansörleri kullanmaktayız. Böylece hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağlayarak değerli müşterilerimiziz değerli zamanlarını kendilerine ayırmaya çalışıyoruz. Bu avantajların yanında müşterilerimize sunmuş olduğumuz hem şehir hem de şehir dışı fiyatlarla piyasanın altında bir fiyat belirlemekteyiz. Ayrıca peşin ödemelerde yapmış olduğumuz indirimler ve kredi kartı ile yapılan ödemelerde de taksit imkânı sağlamakta, böylece müşterilerimizin istek ve dileklerini ön planda tutarak onların memnuniyetini kazanmayı amaçlamaktayız.

zafertransnakliyat.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla