Konu: 2013 Modası
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2013, 20:11   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart 2013 Modası



Moda takipte olmak ve takip edilmektir. Moda kişinin kendine yakışanı giymesidir. Moda popüler olmaktır. Moda güzel giyinmektir. Moda etkileyici olmaktır. Moda insanın kendine inanmasıdır. Moda her şeydir ya da her şey modadır. Bu tarz sloganlarla geçmişte de günümüzde de oldukça sık karşılaştık. Giyinmenin ve diğer insanlar ne giymişi takip etmenin adına genel olarak moda denildi ancak herkes ama herkes biliyor ki moda bundan daha fazlasıdır. TrendModa.net, işte sizlere hem modayı hem de daha fazlasını sunmak için kurulmuştur.

Yıl yıl moda olan bütün giysiler, aksesuarlar, ayakkabılar, hangi ünlü ne giymişleri sitemizde bulabilirsiniz. 2013?e dair ne varsa, 2013?de modayı ne yönlendiriyorsa. Örneğin: 2013 elbise modelleri hakkında ya da aynı şekilde hırka modelleri, yeni çıkan abiyeler hakkında kısaca 2013 modasına dair ne varsa.

Sitemiz sizin kolaylıkla kullanabileceğiniz şekilde düzenlenmiştir. Aksesuar, alışveriş, ayakkabı, pantolonlar ve ünlüler olmak üzere 5 temel kategori sayfamızın en üstünde bulunmaktadır.* Bunlar sayesinde kolayca istediğiniz ürünle ilgili habere ulaşabilirsiniz. Sade ve şık tasarım, göz yormayan neredeyse reklamsız bir site trendmoda.net. Tıpkı anlattığı ve aktardığı moda gibi.

Bayan şort takım modası, boyfriend pantolon trendi, ilkbahar - yaz büyük beden elbise modelleri, bayan güneş gözlüğü trendleri, bayan saat trendleri, şifon etek modası, ilkbahar ? yaz mini etek modelleri, yeni sezon çanta modelleri, bu senenin aksesuar trendleri neler? Hepsini yıl yıl arşivlenmiş bir şekilde (tabi moda değişim ve gelişim içerisindedir. O yüzden tavsiyemiz içinde bulunduğumuz yıla bakmanızdır) ya da isterseniz yine sitemizin sağ üst köşesinde bulunan ara butonuna istediğiniz, aradığınız kelimeyi yazarak en kolay ve basit yoldan istediğiniz habere bir an önce ulaşabilirsiniz.

Trendmoda.net Modanın yeni trendi.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla