Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2013, 21:48   #1
is_for_you
Keyifli~Üye
 
is_for_you - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Kasım 2011
Mesajlar: 565
is_for_you is on a distinguished road
Puanlar: 18.083, Seviye: 1
Puanlar: 18.083, Seviye: 1 Puanlar: 18.083, Seviye: 1 Puanlar: 18.083, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Sağlık ve Gebelik Portalı

Sağlıklı bir yaşam herkesin ortak temennisidir.İnternetin günümüzde çok sık şekilde kullanılmaya başlanması ile birçok konuda bilgi sahibi olabiliyoruz. Hiç kuşkusuz sağlık sorunlarıda en çok merak edilen ve cevap aranan konuların başında gelir. İşte insanları bilgilendirmek için ve yanlış bilgilerden uzak olabilmek için sizlere muazzam bir site hazırladık. Bu site sayesinde güvenerek sağlık problemleri ile ilgili her konuda bilgi sahibi olabilir ve sağlıklı yaşamın huzurunu sürebilirsiniz.

Portalımız sağlık konusunda hayati önem taşıyan birçok kategorıden oluşuyor. Bu kategorilerden bazıları ağız ve diş sağlığı, alternatif tıp, beslenme, çocuk sağlığı, diyet ve zayıflama, doğum, doğum sonrası, emzirme dönemi, erkek sağlığı, estetik, gebeliğe hazırlık ve gebelik dönemi, genel sağlık bilgileri, göz sağlığı, güzellik, hafta hafta gebelik, hastalıklar, ilaç tanıtımları, kadın hastalıkları, kalp sağlığı, ruh sağlığı, sağlık videoları, şifalı bitkiler, moda ve modelleri, spor ve egzersiz gibi kategorilerden oluşuyor.

Sizde sağlık ile alakalı konulardan haberdar olmak ve sağlıklı bir yaşam ve gebelik dönemi istiyorsanız sitemize davetlisiniz. Sağlık ve Gebelik Portalı
is_for_you isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla