Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2013, 23:21   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Sağlıklı yaşa güzel kal

İnsanların özellikle kadınların dünyasında sağlık ve güzelliğin yeri çok büyüktür. Kişisel bakım yapmakta da erkeklerden çok daha ileri seviyede oldukları bir gerçek.
Birçok kadın daha küçük sayılabilecekleri, ergenliğe giriş yıllarından itibaren sağlık konusunda hassas davranmaya başlıyorlar. Sağlıklı yaşam noktasında özellikle yiyeceklerinin doğal olmasına özen gösteriyorlar. Bu yüzden de en çok tercih ettikleri yemeklerin başına yeşil salatalar geliyor diyebiliriz. Vücutlarının diriliği ve formda olması onlar için çok önemli çünkü. Kış aylarının sonlarında, yaza girişin hızlandığı dönemlerde her kadını elinde farklı bir diyet programı ile görmek mümkün. Çünkü güzellik, estetik ve görsellik olmazsa olmazlar arasında. Yine sağlık adına yapılan sporları da unutmayalım. Çeşitli spor yöntemleri ve hareketleri, kadınların fazlalıklarından kurtulmak için en çok tercih ettikleri metotlar arasında.
Yine birçok kadın istediği güzelliği yakalama adına estetik operasyonları geçirmeyi çok doğal karşılıyor. Burun, meme, botoks ve yağ aldırma en çok tercih ettikleri estetik operasyonlar. Doğal ürünler aracılığıyla hazırladıkları maskeler, peelingler, çeşitli bitkisel kürler, çaylar ve niceleri. Saçların da kadınlar dünyasında yerinin çok büyük olduğunu unutmayalım. Saç dökülmesinden ve seyrekliğinden muzdarip birçok kadın saç ektirme yöntemine gidebiliyor. Bu yöntemi erkeklerin de oldukça kullandığı belirtilmesi gerekenler arasında. Kozmetik, moda, diyet kadınların vazgeçilmezlerinden. Cilt bakımının da hayatlarındaki yeri oldukça büyük.
Kısacası sağlık, güzellik ve estetik kadınlar dünyasındaki sağlam yerini her daim koruyacağa benziyor.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla