Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2013, 01:18   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Hayatımızda haberlerin yeri

Haberlerin günlük yaşantımızda çok önemli bir yeri olduğu hepimizin malumu. Eski zamanlarda ajans deyimiyle hayatımızda yer tutan haberler, günümüze kadar uzanan zaman dilimi süresince de öneminden hiçbir şey yitirmeden, çoğu evde özellikle akşam saatlerinde evde çıt çıkmadan, bütün aile bireylerini kendine kilitlemeyi başarıyor.
Çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da insanların kendilerine ait zevklerine göre tercih yaptıklarını görebiliriz. Fakat her kesimden insanın hala en çok güncel haberler in ve dünya haberler inin takipçisi olduğunu söylemek mümkün. Artık sadece TV ve gazeteler aracılığıyla da değil, çağımızın teknolojisi internet aracılığıyla da gündemdeki son gelişmelerden ve dünya üzerinde olup biten son dakika haberlerinden haberdar olmak mümkün. Özellikle ticaret ve iş adamı dünyasını ilgilendiren ekonomi haberleri, spora meraklı olan kesim için spor haberleri, daha çok kadınların ilgi gösterdiği magazin- yaşam, sağlık, moda haberleri, sosyal yaşam adına kültür- sanat dünyasındaki gelişmeler, teknoloji meraklıları için son buluş ve icatların yer aldığı, tanıtıldığı teknoloji haberleri ve niceleri. Mega kent İstanbul da yaşayanlar için de İstanbul haberleri ni de es geçmemek lazım. Nüfus yoğunluğu göz önüne alındığında İstanbul gibi bir metropolün kendine ait bir haber dosyasının olması çok normal.
Dünya üzerinde insanlık var oldukça ve birbirlerinin dünyasındaki gelişmelerden haberdar olmak istedikçe, haberler hayatımızdaki önemini yitirmeden yaşantılarımızdaki yerini almaya devam edecektir, ne dersiniz?
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla