Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2013, 15:32   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Hesaplı Alışveriş

Alışveriş yapmak insanların vazgeçilmez ihtiyaçları arasında. Fakat kadınlar için neredeyse bir tutku. Çoğu kadın sırf stres atmak için bile alışverişe çıkıyor. Çünkü bu şekilde mutlu olduklarını belirtiyorlar. Peki ya alışverişe çıkmak için yeterli fırsatı ve zamanı olmayanlar?
Çağımızın teknolojisi internet birçok şeye deva olduğu gibi, alışveriş konusunda da çok büyük hizmetler sunuyor bizlere. Artık herkesin evinde iş yerinde ve hatta telefonunda bile internet mevcut. O yüzden alışveriş yapma imkânımız bir tık kadar yakınımızda diyebiliriz. Üstelik internet siteleri Hesaplı Alışveriş seçeneğiyle tüketicilere çok büyük kolaylıklar sağlıyor. Online Alışverişte yok yok. Bilgisayardan telefona, fotoğraf makinesinden kameraya, ev elektroniğinden beyaz eşyaya, saat ve gözlükten takı- aksesuara, kozmetik ve sağlıktan bebek malzemelerine, oyuncaklardan müzik aletlerine, ev tekstilinden oto aksesuarlarına arayabileceğiniz, ihtiyacınız ola her şey avantajlı fiyatlarıyla ve görsellikleriyle internet dünyasında karşınızda.
Üsteli bu siteler güvenilirlik adına her şeyi yapıyor, kafanızda hiç soru işareti kalmadan rahatça alışverişinizi yapabiliyorsunuz. Çoğunda Kapıda Ödeme avantajı mevcut. Yine kredi kartlarına taksit imkânları, yedi gün içerisinde değiştirme veya iade gibi kolaylıkların yanında, tüketici hakları gibi konularda da oldukça hassas davranıyorlar. Bütün bu özellikleri dolayısıyla çıkıp saatlerce dolaşmanıza, aradığınızı bulamama gibi sıkıntılar yaşamanıza gerek kalmıyor. Çünkü Online Alışveriş ile her şey elinizin altında. Üstelik çok daha hesaplı bir şekilde.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla