Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2013, 05:07   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Öğretmen Haberleri ve Eğitim Üzerine

Günümüzde Meb Personeli olup güncel bilgileri takip etmeyen yoktur diye tahmin ediyoruz. Özellikle, eğitim konusunda bilgili olan değerli öğretmenlerimiz, kendilerini geliştirmelerinin yanı sıra meb personeli olmanın verdiği bilinçle günümüzde interneti takip etmekte ve en son güncel bilgileri internet üzerinden öğrenebilmektedir. Bu anlayışı benimseyen öğretmenlerimizin bu ihtiyaçlarını karşılamak, kendilerine en güncel eğitim ve öğretim haberlerini sunmanın yanı sıra, MEB içersinde gelişen gündem maddelerini mercek altına alarak tüm Meb Personelini ilgilendiren haberleri sitemizde bulabilirsiniz.

Özellikle öğretmenlerin ilgiyle takip ettiği Öğretmen Haberleri sitesinde, en çarpıcı eğitim sorunları dile getirilmekte, güçlü yazar kadrosuyla öğretmenlerin sorunlarına değinilmektedir. 4 Ay önce yayın hayatına başlayan ve hızla büyüyen Öğretmen Haberleri sitesi diğer eğitim sitelerinden öne çıkarak sadece doğruyu prensip edinmiş ve yayın ilkesi bu yöndedir. Personel Meb konusunda da detaylı bilgilere ulaşabildiğiniz bir site olan Öğretmen Haberleri sitesi tüm öğretmenlerin günlük olarak devamlı takip ettiği bir eğitim, öğretim ve öğretmen haberleri üzerine yayın yapan web sitesidir.

Güncel öğretmen haberleriyle meb personelinin ulaşabildiği tüm bilgileri barındıran web sitesi, eğer eğitim ve öğretim camiasının içindeyseniz mutlaka ilginizi çekecektir. Siz de bu büyük ailede yerinizi alın ve meb personelinin büyük ilgi duyduğu öğretmen haberlerisitesini sık kullanılanlara ekleyin.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla