Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2013, 15:05   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Doğru Haberin Gücü

Doğru Adresin Kaynağı TNTHaber



Her geçen gün kendini gösteren haber sektörü, kat ettiği yol ile gözle görülür bir gelişme göstermektedir. Gün geçtikçe artan haber kanalları, haber programları ve haber siteleri ile habercilik sektörünün gelişmesi hızla devam etmektedir. Artan haber siteleri ile birlikte haber almak artık daha kolay. Dilediğimiz zaman, gündemi rahatlıkla takip edebilmekteyiz. Her alanda haberlere anında internet üzerinden ulaşabilmekteyiz. Haber sitelerinin her geçen zaman artmasıyla birlikte kaliteli haber sitelerinin de gözle görülür bir azalma gerçekleştirdiğini görmekteyiz. Gün geçtikçe azalan kaliteli haber siteleri arasında TNTHaber, güçlü ekibi ile her zaman dikkatleri çekmeye devam etmektedir.

Usta teknik kadrosu ve yılların deneyimi ile TNTHaber, güncel haberleri bizlere sunmak için kesintisiz hizmet vermektedir. Ensonhaber, gibi haber sitelerinden sonra gelen TNTHaber, yaptığı altyapı çalışmaları ile bu tür siteleri de geride bırakmayı başarmıştır. Siyaset haberlerinden mağazin haberlerine kadar onlarca haber türünde kesintisiz hizmet veren TNThaber.net, ziyaretçi odaklı çalışarak en doğru bilgileri ziyaretçileri ile buluşturmaktadır. Habercilik sektöründe yalın haber anlayışı ile tanıdığımız TNTHaber, habercilik sektörünün dışında bir çok alanda da ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Ziyaretçi odaklı çalıştığını söylediğimiz site, bunun için ziyaretçilerine büyük imkanlar tanımaktadır.

Habercilik alanı dışında televizyon alanına da yoğunlaşan site, Yayın Akışı kategorisi ile kanalların ve televizyon programların güncel yayın akışını ziyaretçilerine sunmaktadır. Televizyon kanallarında yayınlanan programların zamanını bu şekilde rahatlıkla öğrenebilmektesiniz. Yayın akışının dışında dizi izleme imkanını da bizlere sunan TNTHaber, bu alanda yaptığı altyapı çalışmaları ile Türk ve dünya yapımı dizileri ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunmaktadır. Tek parça dizi izleme seçeneği ile istediğimiz dizinin istediğimiz bölümü donma ve kesinti yaşamadan rahatlıkla, ücretsiz olarak izleyebilmekteyiz. Sağladığı imkanlar ile ziyaretçinin gözde haber sitelerinden biri haline gelen TNTHaber, bu alanda çalışmalarına hala devam etmektedir.

tnthaber.net
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla