Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2013, 20:16   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Mental Aritmetik

MasterMingMental ile Abaküs Hesaplamaları



Abaküs hesaplamaları özellikle çocuk yaşta gelişimin hızlanmasında olumlu etkiler yaratmaktadır. Bununla birlikte aileler çocuklarının Abaküs Hesaplamaları alanında gelişmeleri adına çalışmalar yapmaktadırlar. Bu çalışmaları yapanlar sadece aileler değildir. Yeni eğitim kurumları da genç bireyler için abaküs*hesaplama eğitimleri vermektedirler. Verilen bu mental aritmetik uygulamaları ile bireylerin gelişimi hızlanmakta, daha olgun, daha zeki bireyler oluşmaktadır.

Türkiye?nin lider abaküs hesaplama merkezlerinden biri olan MasterMingMental ile mental aritmetik eğitimlerine ulaşabilmekteyiz. Deneyimli kadrosuyla abaküs hesaplama eğitimleri veren MasterMingMental, bir çok sistemle eğitimlerini sürdürmektedir.

MasterMingMental sayesinde bireyler, çocuklarımız abaküs hesaplama tekniklerini öğrenerek çok büyük sayıların çarpılması, bölünmesi, toplanması veya çıkarılması ile ilgili işlemleri hafızalarından, hızlı şekilde yapabilecekler. Verdiği hizmetler ile çocuklarımızın bu konuda hızlı gelişimini sağlayan MasterMingMental, animasyonlar ile desteklenen eğitim sistemleri ile başarılı sonuçlar almaktadırlar. Türkiye?nin en iyi mental aritmetik eğitim merkezlerinden biri olan MasterMingMental, sağladığı hizmetler ile de ilkleri yaşamaktadır. Animasyonlu eğitim sistemi ile abaküs hesaplama eğitimlerinde bir ilke imza atan eğitim merkezi, en gerçekçi sonuçları alabilmek için teknik kadrosuyla kesintisiz olarak çalışmalar yapmaktadır.

MasterMingMental, verdiği eğitime karşılık aldığı fiyat bakımından da oldukça iyi yorumlar almaktadır. Toplamda 3 yıl kadar bir eğitime yer veren eğitim merkezi ile 3 yıl içinde çok iyi derecede mental hesaplama yapabileceksiniz. Toplamda 8 kurdan oluşan eğitim sistemleri, her kurda yapılan sınavlar ile de desteklenmektedir. Ayrıca kardeş çocuklar için de %20?lik bir indirim uygulamasına giden MasterMingMental, kreşlere özel dersler de vermektedir. Robotik yöntemler veya ezberlerin yanına pratik şekilde abaküs hesaplamaları yapabilmeyi öğreten eğitim merkezi sayesinde rahat biçimde hesaplamalarınızı aklınızdan yapabilirsiniz. Çocuklarınıza bu imkanı tanıyarak onları ilerleyen yaşamlarında fayda sağlayabilirsiniz.

mastermindmental.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla