Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2013, 03:14   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Braids Hairstyles

Günümüzde birçok kadın kendisine yeni ve diğerlerinden farklı stillerde modeller yapmayı amaçlamaktadır. Çünkü kadınlar erkeklere göre dış görünümlerine ve özellikle de saçlarına büyük önem vermektedirler. Yaz aylarına girilmesi sebebi ile örgü saç modeli kadınlar arasında en çok tercih edilen saç modelidir. Ancak örgü saç modeli de kendi arasında farklı farklı şekillere ayrılmış.
Sitemiz kendisine önem veren ve saçlarına özen gösteren ya da özen göstermek isteyen bayanların tercih ettiği bir site olup birçok saç modelinin nasıl yapıldığını anlatan yazılarla doludur. Ünlü bir ismin saç modeli mi beğendiyseniz onun saç modelinin nasıl yapıldığını yazılarımız sayesinde öğrenebilir ve kendi başınıza da uygulamaya geçirebilirsiniz. İkili, üçlü örgülerin nasıl yapıldığını kolayca öğrenebileceğiniz Braids Hairstyles isimli sitemize gelerek siz de istediğiniz modellerde saçınızı nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Bu modelleri kendi üzerinizde uygulayacağınız gibi arkadaşlarınız üzerinde uygulayarak onların da istedikleri modellere sahip olmalarına yardımcı olabilirsiniz.
Sizler de saç modelleri sitemize gelerek öğreneceğiniz modelleri istediğiniz şekillerde uygulayabilirsiniz. Birçok ünlü ismin filmlerde oynarken ya da gece alemlerine çıkarken yaptığı saç modellerini beğendiyseniz ve siz de o saç modellerinin büyüsünü yaşamak istiyorsanız sitemize gelin ve örgü saç tipi ile ilgili her şeyi öğrenin. Öğrendiğiniz bu bilgilerle kendinize ve etrafınızdaki bayanlara yardımcı olun
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla