Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2013, 23:54   #1
GuyFawkes
Keyifli~Üye
 
GuyFawkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Şubat 2013
Mesajlar: 216
GuyFawkes is on a distinguished road
Puanlar: 2.117, Seviye: 1
Puanlar: 2.117, Seviye: 1 Puanlar: 2.117, Seviye: 1 Puanlar: 2.117, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Görüntülü Chat Siteleri

Chatraw yapmak için adres mi arıyorsunuz? Aradığınız en kaliteli seslichat sitesi isimlerini buldunuz, Bulduktan sonra ne gibi özellikler ve nasıl kriterlerde bir sohbet ortamı kurmayı planlıyorsunuz? Sizler için en önemli olan konu hangileridir? Binlerce sesli sohbet sitesi var. Bunların bir çoğunun kapalı olduğu bazılarının ise kaliteli bir hizmet adına hiç bir şeyi yoktur.

Chatraw Bir çok sitenin kalitesi farklıdır ve bunların bir çoğu değişik yönlerde sitelerine ziyaretçi çekmektedir. Bazıları görüntülü sohbet sistemini speaky chat üzerinden kurarak hizmet verir. Bir çoğu ise yazılı sohbet olup flash chat siteleridir. İlk önce bir siteye giriş yaparken ön bilgiye sahip olmanız gerekir. İleride üzülebilir, sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bir sesli chat sitesinde aradığınız özellikler en çok nelerdir? ne gibi değişiklikler istersiniz? Yorum bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Chat rulet Seviyeli kullanıcılar
Saygı sevgi çerçevesinde görüşmeler
Gerçek arkadaşlık ve dürüst dostlukların bulunduğu bir ortama katılın. Bunun içinde öncelikle bir çok ön arama yapmanız gerekmektedir. En kaliteli Türkiye
GuyFawkes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla