Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2013, 10:59   #1
is_for_you
Keyifli~Üye
 
is_for_you - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Kasım 2011
Mesajlar: 565
is_for_you is on a distinguished road
Puanlar: 18.083, Seviye: 1
Puanlar: 18.083, Seviye: 1 Puanlar: 18.083, Seviye: 1 Puanlar: 18.083, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Torrent indir

Torrent İndir

İnternet dünyasının günden güne büyümesiyle, günlük hayatımız internet sayesinde artık gitgide daha çok kolaylaşıyor. İstediğimiz her şeye ulaşabilme imkânının yanı sıra artık dosya indirme sistemleri sayesinde film, müzik, oyun gibi birçok dosyayı bilgisayarımıza indirip, kendimize özel arşivler oluşturabiliyoruz. Dosya indirme konusunda kullanabileceğimiz sayısız method var. Bu seçenekler arasında en yaygın kullanılan medhod şüphesiz torrent. Torrent dosya indirmede kullanılan en farklı ve avantajlı sistem. Torrent bir web sitesi değil yalnızca bir paylaşım ağı. Bu ağ içerinde yalnızca dosyaların kendilerine özel torrent bağlantıları var. Bu bağlantılara birçok websitesi sayesinde ulaşılabiliyor. Daha sonra bu bağlantıları dosya olarak indirebilmenizi sağlayan çeşitli torrent indirme yazılımları sayesinde dosyaları bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz. İndirme işlemi web siteleri yardımıyla olsa da yalnızca kullanıcıların bilgisayarları arasında gerçekleşiyor. Torrent dünya çapında oluşturduğu geniş bir dosya havuzu sayesinde kullanıcılara istedikleri her türlü dosyaya, hızlı, güvenilir ve zahmetsiz bir şekilde ulaşabilme imkânı sunuyor.

Dosya indirme aşamasında önemli olan noktalardan biri de tranfer hızı. Torrent indirme aşamasında tranfer hızı yine kullanıcılara bağlı bir unsur. Şöyle ki torrent kullanan kişi sayısı ne kadar fazla ise, dosyaların torrent bağlantılarının popülerliği o kadar artıyor ve bu sayede tranfer hızı da oldukça fazla oluyor. Ayrıca kullanılan torrent indirme programlarının özellikleri de tranfer hızı konusunda etkili olabiliyor. Kullanıcılar indirme işlemi tamamlanmış dosyaların popülerliğinin artması için torrent programı üzerinden kaldırmayıp, paylaşıma açık halde bıraktıklarında ve iyi bir torrent indirme programı kullandıklarında, son derece hızlı bir dosya indirme işlemi gerçekleşebiliyor. Üstelik torrentin en önemli özelliklerinden olan büyük boyutlu dosyaları indirebilme imkânı, artan transfer hızı sayesinde çok daha kolay oluyor. Torrent karmaşık gibi görünen bir sistem olmasına rağmen, aslında doğru websiteleri ve programlar kullanıldığında en güzel dosya indirme metodu haline geliyor.

Çok büyük bir paylaşım platformu olan Torrent, zaman zaman kötü niyetli insanlar tarafından kötü amaçlı yazılımları yaymak için de kullanılabiliyor. Bilgisayarınızın zarar görmemesi için güvenilir ve popüler Torrent indirme uygulamaları kullanmak şart. Bu uygulamalar arasında en popüler olanları; uTorrent ve BitTorrent. Bu programlar en bilindik ve güvenli programlar olduğundan kullanıcılara rahat bir dosya indirme keyfi sağlıyor.
is_for_you isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla