Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2013, 23:34   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Duygusal Algı



Büyü de diğer paranormal olaylar gibi mantıklı ve bilimsel bir açıklamaya sahip, varlığı tartışılsa da etkisi reddedilmeyecek olan bir bilimdir aslında. Büyü, istenen bir amacı ele geçirmek için doğa kanunlarına karşı bir başkaldırıştır. Büyüler çeşitlidir. Her insanın gücü her büyüyü yapmaya yetmez. Ancak doğru şekilde yapılmış bir büyü, yapılan kişi için hayatı çekilmez bir hale getirebilir. Sizi âşık edilebilir, eşinizden boşayabilir ya da malınızı mülkünüzü saçıp savurmanıza neden olabilir. İyi yapılmış bir büyüyü bozmak ancak uzman bir kişinin elindedir. Peki, bu uzman kişiler kimdir. Medyum denilen bu paranormalite uzmanları ekstra duygusal algı güçlerine sahip kişi demektir.

Medyumluk aslında herkesin içinde bir parça olan ama geliştirmediğimiz için sönük kalan bir yetenek, bir hediyedir. Hepimiz bununla doğarız, ancak hepimiz bunu kullanabilecek mentaliteye ve kabiliyete sahip değilizdir. Medyumluk ?öbür dünya? ile ilişki kurabilen birisi olduğundan genel olarak insanlar tarafından korkulu gözlerle bakılır. Ancak bu hiçte korkulacak bir şey değildir. Doğada ve hepimizde bulunan enerjiyi görebilen, anlayabilen ve yönlendirebilen kişilerdir medyumlar. Bu yüzden büyü gibi doğa kurallarına aykırı olan, normalliğin dışına çıkmış olan şeyleri görüp, onları tekrar yönlendirebilirler. Kötü medyumlar bu yeteneklerini insanların mutluluk ve huzurlarını bozmaya adarken iyi medyumlarda bu durumları düzeltmeye, doğaya dengeyi insanlara da mutluluklarını vermeyi amaçlar.

****fizik uzmanı, Astrolog ve Medyum Zeynel Eroğlu da bu ?iyi medyum? lara bir örnektir. Doğanın dengesini ve insanların mutluluğunu bozmuş çeşitli ve güçlü büyüleri düzeltip, Yıldızname ilminden faydalanarak kişinin geleceğini ve kaderini, olabilecek hataları ve yanlışları öngörerek, daha iyi ve güzel bir hayat yaşaması için insanlara yardım etmektedir. medyumzeyneleroglu.com? da iletişim için telefonlarımızı bulabilirsiniz.

medyumzeyneleroglu.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla