Konu: Kuyumculuk
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mart 2013, 00:32   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kuyumculuk



Aksesuarlar binlerce yıldır insanlığın belki de en önem verdiği giyim kuşam parçası olmuştur. Ne kadar güzel giyinirseniz giyinin, onu tamamlayacak bir aksesuar setiniz olmadıkça giyinişiniz hep sönük kalır. Ne kadar güzel veya yakışıklı olursanız da olun aksesuarınız ve mücevherleriniz sizi daha ihtişamlı kılar. Mücevher, güzelliğinizi göz önüne çıkartmak için vardır. Bu kadar önemli bir sektör haline gelmiş olan kuyumculuk sektöründe de en öne çıkan farklılık tabi ki güven ve kalitedir. Bunu bilen ve anlayan galerigold.com sizler için en özel ve değerli mücevherleri, takı setlerini oldukça uygun fiyata, kaliteli bir hizmetle memnuniyetinize sunuyor.

Sitemizde, mücevher, alyans, 14 ayar takı, inci, 8 ayar altın takı, gümüş, çelik takı ve saat olmak üzere birçok temel kategorimiz var. Bu sınıflandırmalar sayesinde isteğiniz türde ürünümüze hemen ve kolayca erişebileceksiniz.

Ayrıca pırlanta bilezik, pırlanta kolye, pırlanta küpe, pırlanta mini set, pırlanta takım, elmas bilezik, elmas kolye, elmas yüzük, elmas küpe, elmas takım, birçok markaya ait ve onlarca farklı çeşit saat modelleri, altın ve gümüş bileklikler, inci yüzük, küpe ve takımlar, gümüş ve altın alyanslar dâhil olmak üzere ve daha birçok ürünü sitemizde bulabilirsiniz. Galeri Gold, Türkiye?nin en kapsamlı online değerli takı alışveriş imkanı sağlayan sitesini hizmetine sunmaktadır. Her şey yalnızca sizleri Atasay gibi birçok büyük ve güvenilir firmanın ürünlerine kolayca ulaşabilmeniz için.

Dilerseniz, her türlü sorun ve önerileriniz için kurmuş olduğumuz çevrimiçi canlı destek hattımızla görüşebilir ya da iletişim bölümümüzde vermiş olduğumuz telefon ve mektup adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Sitemizin üst kısmında bulunan yorumlar sekmesinden de yorumlarda bulunabilir ya da daha önceden hakkımızda yapılmış olan yorumları okuyabilirsiniz. Her türlü yorumunuz bizler için çok değerli.

galerigold.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla