Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mart 2013, 16:11   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart bitkisel tedavi

Web Adresi:http://www.bitkiseltedavisitesi.com
Sahibi: Bitkisel Tedavi
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Bitkisel Tedavi
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:





Bitkisel tedavi modern tıp dünyasının da beraber çalıştığı genel olarak günümüze tıp sektörüne destek veren bir tedavi yöntem çeşididir. Genel olarak her zaman bitkisel tedavi yöntemlerine başvururuz. Aslında çoğu ilacın yapı malzemesi tabi ki de bitkilerdir. Bitkiler, hastalıkların tedavisinde ya da hastalıklardan korunmamızı sağlayan kimyasal maddeler bulundururlar. Bu kimyasal maddeler belirli bir oranda kullanılarak hastalıklara çözüm yâda hastalıklardan korunma yöntemi olabilirler.

Bitkisel ilaçları ise nasıl kullanacağımızı bize öğreten güzel bir site var. Ama normal bir yaşayan birey olarak hangi bitkinin neye iyi geldiği gibi bilgilere sahip olmak biraz güçtür. Çünkü her bitki farklı bir hastalığa derman olmaktadır. www.bitkiseltedavisitesi.com bize bu bilgileri sade ve güzel bir şekilde sunmaktadır.

Çeşitli bitkilerin faydaları, bitkilerle tedavi yöntemlerini, zinde kalma yollarını, göz ağrısı, çocuk kabızlığı gibi hastalık tedavilerinde bitkilerin nasıl ve ne şekilde kullanılmasını gösteren aktif bir sitedir. Bunlar gibi daha birçok hastalığın bitkisel anlamda nasıl tedavi edileceğine yardım eden sitenin çok akıcı ve pürüzsüz bir anlatımı vardır. Bitkisel tedavi, günümüzde ne kadar önemli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Sitede dikkat etmeniz gereken konulardan biri de konuların işleniş şekilleridir. Örneğin bir baş ağrısına bitkisel tedavinin nasıl iyi geleceği hakkında yazılmış bir makale tamamı ile o işe ne kadar emek harcadıklarını göstermektedir. İstenilen bilgileri kişilere tam anlamıyla ulaştırmaktadırlar.

Bitkisel tedavi hakkında bilgiler almak, mucizevi şifalı bitkilerin hastalıklara nasıl engel olduğunu anlamak istiyorsanız siteye göz atmanızı tavsiye etmekteyim. Örneğin bir baş ağrısına çiğ patates dilimlenerek göz üstüne konulması, çörekotu yakılarak dumanında durulması, gül suyu ve kekik suyunun karıştırılarak başın bu karışımla ovulmasının iyi geldiğini öğrendiğim bir sitedir. Bu ve buna benzer birçok tedavi şeklini bu sitede bulabilirsiniz.

Bitkiler yaşamımızın bir parçasıdır ve onlardan en iyi şekilde faydalanmamız gerekmektedir. Bize bitkilerin ne kadar mucizevi varlıklar olduğunu anlatan bu sitelere bakmamızda her zaman fayda vardır.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla